Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Την 3η Σεπτέμβρη εγκαινιάζει ο Λοβέρδος τη "Νέα Ελλάδα"

Νέα Ελλάδα όπως Νέο ΠΑΣΟΚ; Μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να αποτελεί η επιλογή της 3ης του Σεπτέμβρη από τον Ανδρέα Λοβέρδο για να κάνει τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος του. Την ίδια μέρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του (για την πολιτική του σωτηρία) να συγκεντρώσει το όλον ΠΑΣΟΚ στα γενέθλια του κόμματος του.
Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος επέλεξε την ημέρα αυτή για να δώσει νόημα στη διπλή επέτειο, για τη Δημοκρατική πορεία της χώρας αλλά και της δημοκρατικής παράταξης, καταθέτοντας τις προτάσεις του κόμματος του για την αναθεώρηση του Συντάγματος. 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν από την Νέα Ελλάδα σημειώνοντας πως «η Γ´ Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να παραχωρήσει τη θέση της στην Δ´ Ελληνική Δημοκρατία. Για να γίνει, όμως, αυτό χρειαζόμαστε μια αλλαγή του Συντάγματος με επίκεντρο τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και του πολίτη, που αφορούν τη Διοίκηση και τη Δικαιοσύνη ως βασικούς μοχλούς της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης. Σε αυτή την προσπάθεια θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ως Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα».

Δεν φαίνεται να πείθει όμως τους πρώην συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ οι οποίοι δεν διστάζουν να κάνουν λόγο για… αποτυχημένο σαμποτάζ στην προσπάθεια Βενιζέλου να συσπειρώσει τα στελέχη του κόμματος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά κόπων και βασάνων έχει καταφέρει να πείσει τους Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και με ομιλίες τους.

Προς το παρόν πάντως στην Χ. Τρικούπη δεν φαίνεται να ανησυχούν για το χτύπημα κάτω από την ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.