Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Στην Παναγία Σουμελά του Πόντου και του Βερμίου με την 4Ε

Η Κοίμηση της Θεοτόκου, η μεγαλύτερη Θεομητορική εορτή της Εκκλησίας μας, κατέχει και φέτος ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα του σταθμού μας. Η 4Ε θα μεταφέρει τους όπου γης τηλεθεατές της στα μεγαλύτερα ιερά προσκυνήματα της Ορθοδοξίας και του Πόντου.
Παρακολουθείστε την παραμονή 14 Αυγούστου στις 18:00 τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό σε απευθείας δορυφορική μετάδοση από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Όρος και την επομένη, Πέμπτη 15 Αυγούστου, την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Αμέσως μετά, θα προσκυνήσουμε στα ματοβαμμένα και αγιασμένα χώματα του Πόντου, στην Ι. Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, όπου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα χτυπήσουν τα σήμαντρα του ιστορικού μοναστηριού. Οι τηλεθεατές του εκκλησιαστικού μας διαύλου σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αμερική, θα μπορέσουν να ζήσουν στιγμές μοναδικές στο εμβληματικό μοναστήρι, σύμβολο για 16 αιώνες του Ποντιακού Ελληνισμού, παρακολουθώντας την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, που θα τελέσει η ΑΘΠ ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας θα είναι εορταστικό, αφιερωμένο στην Υπεραγία Θεοτόκο, την Μητέρα του Θεανθρώπου και κοινή Μητέρα όλων μας.

Η 4Ε εύχεται σε όλο τον κόσμο η Παναγία να είναι βοηθός και στήριγμά μας, Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους μας, ελπίδα και παρηγοριά στον αγώνα της ζωής.

Χρόνια Πολλά! Η Παναγιά μαζί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.