Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα beach wrestling Αντρών & συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων για τον σύλλογο "Άγιος Νέστορας Γουμένισσας"

Ο αθλητής του Αθλητικού Σωματείου Πάλης & Ολυμπιακών Αθλημάτων Άγιος Νέστορας Γουμένισσας  Τουλούπης Γεώργιος κατέλαβε τη 5η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών που διεξήχθη στο Μαρόκο από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου. Ο αθλητής μετά από πέντε χρόνια απουσίας λόγω σπουδών και στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε με πολλή όρεξη και μεράκι πολλά υποσχόμενος στο άθλημα της Πάλης.
Η επιτυχίες του συλλόγου συνεχίζονται με Προπονητή τον Αναγνωστόπουλο Στέφανο και με μία ακόμα συμμετοχή της αθλήτριας Γαβρανίδου Ειρήνης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο από τις 18-22 Ιουνίου 2013. Η προετοιμασία της οποίας διεξάγεται στην Γουμένισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.