Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ο Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς, στη Σόφια στο ανοικτό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF B Class

Ανοικτό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF B Class παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων διεξήχθη στη Σόφια Βουλγαρίας στις 27 Απριλίου 2013.  Η συμμετοχή ανερχόταν στους 600 αθλητές-ριες περίπου από όλες τις κατηγορίες ηλικιακά και από 7 κράτη συνολικά, μαζί με την Ελλάδα.
Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 1999-2000-2001 σε μια κλήρωση και 2002 ξεχωριστά.

Στους παίδες χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες DaeDo και στους παμπαίδες συμβατικοί σε 7 τερέν.

Η ελληνική συμμετοχή κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος από αρκετούς συλλόγους. Επίσης η Ε.ΤΑ.Β.Ε. Βορείου Ελλάδος και Ε.ΤΑ.Ν.Ε. Νοτίου Ελλάδος. Το επίπεδο ήταν μέτριο διότι συμμετείχαν συγκεκριμένα κράτη.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 4 αθλητές-ριες.

- Αθανασιάδης Βασίλειος, παμπαίδες έως 29 κιλά, ο οποίος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο.

- Κουτσός Αριστείδης, παίδων έως 33 κιλά 5η θέση, ο οποίος στερήθηκε όμως το μετάλλιο στον χρυσό πόντο του τρίτου γύρου, παρά τις παραβάσεις του αντιπάλου.

- Αθανασιάδης Μελέτιος, παμπαίδων έως 40 κιλά, ο οποίος αγωνίστηκε με την Ε.ΤΑ.Β.Ε. λόγω χρυσού μεταλλίου και ο Κων/νίδης Κων/νος παίδων +65. Η δύσκολη κλήρωση όμως τους στέρησε οποιαδήποτε διάκριση διότι στον πρώτο αγώνα αναμετρήθηκαν με τους πρωταθλητές της κατηγορίας.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η συμμετοχή και η εμπειρία εκτός Ελλάδας, ανεξαρτήτου επιπέδου αγώνων και αποτελέσματος κάθε φορά αποθηκεύεις τα θετικά και τα αρνητικά και έχεις σίγουρα οφέλη ειδικά σε μικρή ηλικία.

Τους αθλητές συνόδεψε και ο γονέας Αθανασιάδης Σπυρίδων.

Συγχαρητήρια έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.