Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς: ¨"Απαράδεκτη η παρακράτηση επιδοτήσεων των αγροτών"

"Ο Αγροτικός κόσμος άρχισε ήδη να βιώνει με το πιο σκληρό και αυθαίρετο τρόπο τα «καλά» της αποκρατικοποίησης- ξεπουλήματος της ΑΤΕ, αφού σε πολλές περιπτώσεις η Τράπεζα Πειραιώς- ΑΤΕ, χωρίς να υπάρχει η σχετική εντολή και πληρεξουσιότητα, προβαίνει όχι μόνο σε συμψηφισμό των οφειλών των αγροτών με τις κοινοτικές ενισχύσεις, πράγμα που ρητά απαγορεύεται, αλλά έχει καταστεί και εντολοδόχος είσπραξης των οφειλών τους προς τρίτους.
Υπάρχουν καταγγελίες σε κάποιους Δήμους της χώρας μας όπου η παρακράτηση γίνεται όχι μόνο για οφειλές προς τις τράπεζες αλλά ακόμα και για οφειλές προς τους Δήμους. Η παραπάνω αντιμετώπιση του αγροτικού κόσμου είναι απαράδεκτη και παράνομη. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ έχουν ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση στη βουλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς καταγγέλλει τόσο την πρακτική αυτή του τραπεζικού συστήματος όσο και της κυβέρνησης που επιτρέπει σε τράπεζες και τραπεζίτες να διαχειρίζονται αυθαίρετα τα χρήματα των αγροτών."

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΟΙΗΤΕΣ!ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Η Ε.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ, ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ?
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.