Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο Α.Σ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς, με μετάλλιο από το Πανελλήνιο Κύπελλο TAE KWON DO της ΕΛ.Ο.Τ

Στις 20-21-22/12/2013 ημέρες Παρασκευή -Σάββατο-Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Α Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων της ΕΛ.Ο.Τ. στο Ολυμπιακό Στάδιο Περιστερίου της Αθήνας. Η συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την μεγάλη διάρκεια του πρωταθλήματος με αγώνες έως αργά το βράδυ σε πέντε τερέν με εκατό σαράντα αγώνες σε κάθε τερέν. 

Από το Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος με τους παρακάτω αθλητές Κυριακίδη Κλεόβουλο κιλά -61 παίδες (2000-2001) όπου κατέλαβε μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες την τρίτη θέση στην κατηγορία του χάλκινο μετάλλιο διάκριση υψηλή αν συγκρίνουμε τον αριθμό συμμετεχόντων στο Κύπελλο, Δαδούπη Νίκη κιλά -47 κορασίδες(2000-2001) όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση με δυο νικηφόρους αγώνες και μια ήττα στις λεπτομέρειες που θα την στέρησε το μετάλλιο, Καπασακαλίδου Παρθένα κιλά -55 Νεανίδα ( 1999-1998) όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση μετά από δυο νικηφόρους αγώνες και μια ήττα που την στέρησε το μετάλλιο.

.Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του και ευχήθηκε σε όλους καλά αποτελέσματα στου επόμενους αγώνες,ενώ ο αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε ότι τα αποτελέσματα δείχνουν ότι γίνεται σοβαρή δουλεία στις εγκαταστάσεις του συλλόγου αφού με τρεις συμμετοχές κατάφερε ο σύλλογος να αποσπάσει μετάλλιο σε ένα πανελλήνιο κύπελλο τέτοιου βεληνεκούς με τόσες πολλές συμμετοχές Αθλητών. 

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας για την συνεισφορά τους και κάλυψη μέρους των εξόδων των αθλητών μας.

Ο Πρόεδρος, ο Προπονητής και το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος εύχονται σε όλους τους αθλητές και στους γονείς τους καλές Γιορτές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.