Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Νέες επιτυχίες στο στίβο από τον "Αίαντα Κιλκίς" στη Μελίκη

Την Κυριακή 15/12 διεξήχθη στη Μελίκη Ημαθίας αγώνας δρόμου με την επονομασία «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΟΥΝΗΣ». Η συμμετοχή ήταν μεγάλη από τις ομάδες στίβου της κεντρικής μακεδονίας και ο συναγωνισμός έντονος εξαιτίας του καλού επιπέδου των αθλητών. Ο ευνοϊκός καιρός και η όρεξη όλων να βοηθήσουν για μία καλή διοργάνωση βοήθησαν στην επιτυχία των αγώνων.
Στο κάλεσμα των διοργανωτών ανταποκρίθηκε και ο Αίας έχοντας εκπροσώπους στις κατηγορίες των Παγκορασίδων Β’, Παγκορασίδων Α’ και Παίδων. Η Ραχήλ Νικολαΐδου έκανε μία ακόμη καλή κούρσα και βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο βάθρο κατακτώντας αυτή τη φορά την τρίτη θέση στα 1000μ. Παγκορασίδων Β’. Στο αγώνισμα των 2000μ. Παγκορασίδων Α’, η Όλγα Τισένκο μετά από σπουδαία εμφάνιση έφτασε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε η Δήμητρα Αρμουτσή ενώ στα 3000μ. των Παίδων συμμετείχε και ο Παναγιώτης Δούλδουρας στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες.

Ο προπονητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων καθώς και βάδην της ομάδας, Φίλιππος Μισαηλίδης συνόδεψε την αποστολή. Η δουλειά συνεχίζεται στον Α.Σ. Αίας Κιλκίς και το ραντεβού δίνεται για τους επόμενους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου