Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Με συμμετοχή πάνω από 60 τζουντόκα το Ραντορί Χριστουγέννων Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Καμπάνη Κιλκίς


Στο Κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη Κιλκίς την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ραντόρι Χριστουγέννων Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή των JUDO CLUB Α.Σ. Άιας Κιλκίς, Γ.Σ. Ηρακλής Θεσ/νίκης, ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ υπό την αιγίδα του Βαλκανικού τμήματος KIWI JUDO CLUB OSAKA Ιαπωνίας με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων, παιχνιδιών και ρουχισμού από το υστέρημα των οικογενειών των αθλητών – αθλητριών προσφορά αγάπης στα παιδιά του Παπάφειου Ιδρύματος.

Τιμώντας την παράδοση στο τέλος του ραντόρι πραγματοποιήθηκε αδερφοποίηση των ομάδων με αγώνες shiai στους οποίους συμμετείχαν για πρώτη φορά και οι νεοσσοί των ακαδημιών του Α. Σ. Αίας Κιλκίς κατακτώντας τα πρώτα τους μετάλλια.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του τμήματος ενηλίκων με τους παρακάτω αθλητές να προάγονται:

MUDANSHA
GOKYU 5 KYU ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗΕυθυμίου Μιχαήλ

SANKYU 3 KYU ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗΒαραπάεβ Ιωάννης
Κατσαρώνας Χρήστος
Κατσαρώνας Αθανάσιος

Η πρόεδρος Κα Βασιλειάδου – Κουκάκη Έφη το δ.σ. και οι Δάσκαλοι του Αίαντα Κιλκίς Καρύτσας Αθανάσιος 2 DAN και Μαϊστρέλλης Αυγερινός 3 DAN τεχνικός σύμβουλος του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσ/νίκης ευχαρίστησαν όλες τις ομάδες και τις οικογένειές τους που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης, ευχήθηκαν σε όλους Καλά Χριστούγεννα και έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά στο Διεθνές Τουρνουά Παραδοσιακού Τζούντο Προμηθέας Κύπελλο MIYAZAKI στις 25 Ιανουαρίου 2014 στο Κατσάνειο Γυμναστήριο Θεσ/νίκης οπού θα συμμετέχουν ομάδες από την Ιαπωνία, Ιταλία, Βουλγαρία, FYROM.

Επίσης ευχαριστούν θερμά και τους χορηγούς της εκδήλωσης Φάρμα Κουκάκη, Κατάστημα Ο Ποδηλάτης Κιλκίς και τη Βιοτεχνία Αθλητικών Ειδών Φίλλιπος Σπόρ που βρίσκονται στο πλευρό του τμήματος Τζούντο σε κάθε εκδήλωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου