Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ενημερωτική συνάντηση για το χωροταξικό στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Ενημερωτική συνάντηση, με θέμα "Αξιολόγηση – Αναθεώρηση και Εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας", πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης, παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων, κ. Θωμαϊδη Π. και κ. Ανθρακίδη Χρ., καλωσόρισε και προλόγισε τη συζήτηση που ακολούθησε.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών και αρμόδιος για τον τομέα Υποδομών και Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, καθώς και εκπρόσωποι των μελετητών του ΥΠΕΚΑ, με σκοπό τον διάλογο με τοπικούς φορείς, εκπροσώπους αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, σχετικά με τις προτάσεις που έχουν να διατυπώσουν.

Βασικό συμπέρασμα της συνάντησης, ήταν η αναγκαιότητα υποβολής προτάσεων από όλους τους αρμόδιους και ενδιαφερόμενους φορείς της ΠΕ Κιλκίς, για το Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ., το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα επί της μελέτης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ και της ΠΚΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.