Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Τι αποφάσισε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας για να διασωθεί ο Γ.Σ. Ηρακλής

Απόφαση για τη σύσταση επιτροπής με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα έως το τέλος Δεκεμβρίου 2013, ώστε να διασωθεί ο Γ.Σ. Ηρακλής αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας (μειοψήφισε η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»), στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «Αίτημα ανάκλησης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με αριθ. 1721/18.11.2013 περί προσφυγής για λύση από το αρμόδιο δικαστήριο του σωματείου ‘Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ’».
Στην επιτροπή θα συμμετάσχουν ως επικεφαλής ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής, περιφερειακοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις (πλην της «Λαϊκής Συσπείρωσης») και νομικοί σύμβουλοι της Π.Κ.Μ. Θα κληθούν επίσης να συμμετάσχουν όλοι οι βουλευτές της Π.Κ.Μ. και εκπρόσωποι του Γ.Σ. Ηρακλής.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η επιστροφή από την Π.Κ.Μ. του πορίσματος των οικονομικών επιθεωρητών του ΣΔΟΕ προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, διότι δεν προκύπτει σχετική αρμοδιότητα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, δεδομένου ότι από τη σχετική έκθεση του ΣΔΟΕ δεν τεκμηριώνεται η αλλαγή του σκοπού του σωματείου Γ.Σ.Ηρακλής από αθλητικό σε κερδοσκοπικό.

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχαν οι βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης Γ. Ορφανός (ΝΔ), Ι. Αμανατίδης (ΣΥΡΙΖΑ), Δ. Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ), Τ. Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ), Θ. Κωνσταντινίδης (ΚΚΕ), Χ. Γιαταγάνα (ΑΝΕΛ), Γ. Αβραμίδης (ΑΝΕΛ), ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Χ. Ελευθεριάδης, ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Μ. Γεράνης, καθώς και εκπρόσωποι του Γ.Σ. Ηρακλή.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις από τους παριστάμενους βουλευτές, τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, περιφερειακούς συμβούλους, τον Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ και εκπροσώπους του Γ.Σ. Ηρακλής, που συνέκλιναν στην κοινή κατεύθυνση της διάσωσης του ιστορικού αθλητικού σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.