Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Τσάκωσαν στο Πολύκαστρο δύο Σκοπιανούς με 34,5 κιλά χασίσι

Αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, πέτυχαν χθες (24.11.2013) πρώτες πρωινές ώρες, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, τη σύλληψη δύο υπηκόων FYROM ηλικίας 22 και 31 ετών, για κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Ειδικότερα, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, εντοπίστηκε το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι με οδηγό τον 31χρονο.

Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν εντός τριών ταξιδιωτικών βαλιτσών, επιμελώς κρυμμένες (31) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (34) κιλών και (696) γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, τις ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, τις μετέφεραν νωρίτερα οι προαναφερόμενοι από αφύλακτο σημείο της Ελληνοσκοπιανικής μεθορίου, ενώ ένας συνεργός τους υπήκοος FYROM, ο οποίος αναζητείται, ενεργούσε ως προπομπός προκειμένου να διευκολύνει την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα στα οποία είχαν τοποθετηθεί πλαστές σφραγίδες εισόδου στη χώρα, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος είναι καταχωρημένος στον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών και στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, καθώς και τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τρίτου δράστη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.