Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Απεργοσπάστες στην Coca Cola

H διεύθυνση της Coca Cola 3 E αθέτησε την προσωρινή συμφωνία της με το Σωματείο των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης για την παραλαβή των ληξιπρόθεσμων προϊόντων από το χώρο του εργοστασίου και ενεργοποίησε απεργοσπαστικό μηχανισμό με φανερή πρόθεση τη δημιουργία επεισοδίων με τους συγκεντρωμένους απεργούς.
Στο χώρο όπου ευρισκόταν από νωρίς ισχυρή αστυνομική δύναμη, συνέρευσαν οι οικογένειες των απεργών και συνάδελφοί τους από άλλα εργοστάσια των Εμφιαλωμένων Ποτών και απεφεύχθησαν οι εντάσεις με τους απεργοσπάστες.

 Σύμφωνα με τον οργανωτικό γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων στην Coca Cola Κώστα Τοσίδη, «είναι φανερό ότι η εταιρία ήθελε να δημιουργήσει κάποιο «συμβάν» στο χώρο του εργοστασίου για να δυσφημίσει την απεργιακή κινητοποίηση και να προκαλέσει την παρέμβαση της αστυνομίας.

 Παρότι συμφωνήσαμε να παραλάβει η εταιρία τα προϊόντα που ζήτησε με τη χρησιμοποίηση συναδέλφων μας αυτή επέλεξε το δρόμο των προκλήσεων χρησιμοποιώντας απεργοσπάστες που μοναδικό σκοπό είχαν να δημιουργήσουν προβλήματα εφόσον εισήλθαν στο χώρο του εργοστασίου και δεν έκαναν απολύτως καμία δουλειά. Τελικά απομακρύνθηκαν μέσα στη γενική κατακραυγή των συγκεντρωθέντων».

1 σχόλιο:

  1. γιατι δε λετε οτι ηταν χρυσαυγιτης? και οτι αυτους χρησιμοποιει η εταιρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή