Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Την προσεχή Κυριακή 6 Οκτωβρίου αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα υποδεχόμενος στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Μακεδονικό Δροσάτου. Με ώρα έναρξης της αναμέτρησης στις 16:00 η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ελπίζει σε ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα που θα της δώσει και την ώθηση που χρειάζεται για την συνέχεια. Η αισιοδοξία δεν λείπει από κανέναν και ιδιαίτερα από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Χονδρόπουλο Ηλία που δεν έκρυψε από την αρχή της προετοιμασίας την πίστη και βεβαιότητά του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να σταθούν δίπλα του στο νέο αυτό ξεκίνημα ερχόμενοι στο γήπεδο εμψυχώνοντας και χειροκροτώντας, στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.