Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Επετειακή εκδήλωση στο Κιλκίς για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή τα 39 χρόνια από την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28-09 από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς επετειακή εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα της Κ.Ε. Νίκο Ανδρουλάκη.
Στην εκδήλωση που τελέστηκε μέσα σε συγκινητικό κλίμα με την παρουσία πολλών ιστορικών ιδρυτικών στελεχών του κινήματος προβλήθηκε βίντεο με την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ από το 1974 μέχρι σήμερα και φωτογραφικό υλικό από τις τοπικές οργανώσεις του νομού .

Ο γραμματέας της Κ.Ε. Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του τόνισε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται ‘’ σε μια συμβολική μέρα για την Δημοκρατία μας με τη σύλληψη των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α’’ και εξήρε την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ που πρώτο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ανέλαβε πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου της Χ.Α.

Στη συνέχεια της ομιλίας του υπογράμμισε την αναγκαιότητα να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν τη χώρα εκτός μνημονίου , έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ζήτημα της αντιμετώπισης της ανεργίας ενώ κλείνοντας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ‘’ΠΑΣΟΚ έχει μόνο μια επιλογή να ξανασταθεί όρθιο΄΄

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Ν.Ε. Σταμάτης Παπουλίδης αναφέρθηκε στα μεγάλα επιτεύγματα που συντελέστηκαν τα χρόνια της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , δεν παρέλειψε ωστόσο να κάνει αυτοκριτική για τα πεπραγμένα λέγοντας όμως πως το ισοζύγιο προσφοράς στον τόπο ήταν θετικό ενώ κατέληξε δίνοντας το σύνθημα της ανασύστασης του κινήματος ΄΄με μπροστάρη τη νέα γενιά μπολιασμένη με την εμπειρία των παλαιότερων στελεχών΄΄.

Στο τέλος της εκδήλωσης το λόγο πήραν ιστορικά στελέχη της ιδρυτικής εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.