Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Σπουδαία πρόκριση του Κιλκισιακού στις Σέρρες!

Ο Κιλκισιακός έδειξε από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος πως είναι ομάδα με υψηλούς στόχους, καθώς επιβλήθηκε με 8-7 (1-1κ.α. και παρ.) στα πέναλτι του Πανσερραϊκού μέσα στις Σέρρες και πήρε τη πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο Μπελίτσας είχε δοκάρι με φάουλ μόλις στο 3', ενώ ο Κράββαρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 32'. Τελικά ο Σαβελίδης στο 33' εκμεταλλεύθηκε τη βαθιά μπαλιά του Μάντζιου και με ψύχραιμο πλασέ μέσα από τη περιοχή άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο με την άμυνα του Κιλκισιακού να κρατάει. Στο 87' ο Λογγινίδης είχε την ευκαιρία να δώσει τέλος στη σεμνή τελετή, όμως αν και πέρασε τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 90' έπειτα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα στρώθηκε στον Γιαννόπουλο και αυτός από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι Κιλκισιώτες δε το έβαλαν κάτω και έχασαν στις καθυστερήσεις δύο τεράστιες ευκαιρίες με τους Μπελίτσα και Μωυσίδη, με τον Σερέκα να αποβάλλεται στην τελευταία φάση του αγώνα με δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ στον Τζεβελέκη. Μάλιστα ο νεαρός παίκτης του Κιλκισιακού τραυματίστηκε, αλλά καθώς ο Γιώργος Σημαιοφορίδης είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές , έσφιξε τα δόντια και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο.
Στη παράταση ο Κιλκισιακός ήλεγχε το ματς δίχως όμως να καταφέρει να πάρει στο έξτρα μισάωρο τη πρόκριση και έτσι οδηγηθήκαμε στα πέναλτι. Εκεί ο Μπαντής έδειξε τα μεγάλα του προσόντα καθώς σταμάτησε τέσσερις φορές τις εκτελέσεις των γηπεδούχων, και ο Μπελίτσας με το ενδέκατο πέναλτι χάρισε τη μεγαλειώδη πρόκριση.


Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

1ο Γιαννόπουλος-Απόκρουση Μπαντής
Μπελίτσας 0-1

2ο Σ. Τσιμίκας 1-1
Λογγινίδης 1-2

3ο Κατσαβάκης 2-2
Μάναλης-Απόκρουση Τοπαλίδης

4ο Μπονέρης 3-2
Καρυπίδης 3-3

5ο Γκάγκας-Απόκρουση Μπαντής
Μάντζιος-Απόκρουση Τοπαλίδης

6ο Κ. Τσιμίκας 4-3
Τριανταφυλλίδης 4-4

7ο Κράββαρης 5-4
Λ. Κωνσταντινίδης 5-5

8ο Γαλακτερός-Απόκρουση Μπαντής
Μαυροκεφαλίδης-Αουτ

9ο Τσαούσης 6-5
Μωυσίδης 6-6

10ο Τοπαλίδης 7-6
Μπαντής 7-7

11ο Γιαννόπουλος-Απόκρουση Μπαντής
Μπελίτσας 7-8

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Γκάγκας, Κούτλας (67' Σερέκας), Παπαδόπουλος (79' Μπονέρης), Σ. Τσιμίκας, Κράββαρης, Γιαννόπουλος, Ασλανίδης (45' Κ. Τσιμίκας).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης (68' Λ. Κωνσταντινίδης), Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Σαβελίδης (62' Μάναλης), Τζεβελέκης, Μπόλωσης (76΄Μωυσίδης), Λογγινίδης, Μπελίτσας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.