Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Νέος Διοικητής στο ΠΚΕΕΥΕ στην Κρηστώνη Κιλκίς

Την 16 Αυγ 2013, πραγματοποιήθηκε στο ΠΚΕΕΥΕ η αλλαγή Διοικήσεως του Κέντρου μεταξύ του παραδίδοντος Διοικητού Συνταγματάρχη (ΠΖ ) Νικόλαου Αραμπατζή και του παραλαμβάνοντος Συνταγματάρχη (ΠΖ) Χρήστου Χαϊδεμένου. Ο νέος Διοικητής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες αρχικά ως Διμοιρήτης , Διοικητής Λόχου, Υποδοικητής Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού , Επιτελής και Διευθυντής σε διάφορα επιτελεία επέδου Ταξιαρχίας, Μεραρχίας, Σώματος Στρατού και στο HQ NDC-GR. Είναι χαρακτηρισμένος Αγγλομαθής και γνωρίζει άριστα Η/Υ. 

Εχει αποφοιτήσει επιτυχώς από όλα τα σχολεία που προβλέπονται για το βαθμό και το όπλο του, τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών, την Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου και τη Σχολή Εθνικής Αμύνας.

Επίσης έχει παρακολουθήσει διάφορα Εθνικά σχολεία και σχολεία ΝΑΤΟ. Εχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του παράσημα, μετάλλια, διαμνημονεύσεις κ.λ.π. καθώς και με μετάλλιο του ΝΑΤΟ για τη συμμετοχή του στην επιχείρηση Essential Harvest (Task Force Harvest).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου