Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μουσική παράσταση – «η πόλις» κάτω από το φως του φεγγαριού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Με την ευκαιρία της καθιερωμένης ετήσιας διοργάνωσης από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εκδηλώσεων τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία σε όλη την επικράτεια της χώρας μας, η ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει στον εορτασμό του θεσμού προβάλλοντας σε τέσσερις αρχαιολογικούς χώρους αρμοδιότητάς της, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013.

Συγκεκριμένα:

· Ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Ολύνθου στην Όλυνθο Χαλκιδικής και ο νέος στεγασμένος εκθεσιακός χώρος του νεκροταφείου της αρχαίας Ακάνθου, στην Ιερισσό Χαλκιδικής, θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό από τη δύση του ηλίου έως τις 24:00.

· Στον αρχαιολογικό χώρο των αρχαίων Σταγείρων στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και συγκεκριμένα μπροστά από την Κλασική Στοά, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με παρουσίαση έργων ελλήνων και ξένων συνθετών, που οργανώνεται από τον Δήμο Αριστοτέλη στο πλαίσιο του κύκλου πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Αριστοτέλεια 2013». Ανάμεσα στους συντελεστές της μουσικής παράστασης θα είναι ο Ηλίας Λιούγγος και η Σοφία Αβραμίδου, καθώς και χορωδίες του Δήμου Αριστοτέλη. Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:15.

· Στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, μουσική εκδήλωση. Η συναυλία θα περιλαμβάνει έργα ελλήνων συνθετών που πρόκειται να παρουσιάσει το μουσικό καλλιτεχνικό σύνολο «η πόλις», με μέλη και μουσικούς από το Νομό Κιλκίς. Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 21:00.

Η είσοδος στους παραπάνω χώρους είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.