Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Νέοι και Νέες απ' το Κιλκίς δημιουργούν και συμμετέχουν σε φοιτητική ερασιτεχνική ταινία


Η νέα ταινία της ανεξάρτητης ομάδας Basement Bros. παρουσιάζει την τελευταία της παραγωγή με τίτλο "SEROTONIN". Με έδρα την Θεσσαλονίκη, φοιτητές από Κιλκίς, Κατερίνη, Φλώρινα δείχνουν την όρεξη τους να εκφραστούν.
(παραθέτουμε το κείμενο που έγραψε ο Καλλίνικος Λιπούφης -ένας απ' τους συντελεστές- στην προσωπική του Ιστοσελίδα)

"...Ήταν τον Μάιο του 2012 όταν ο καλός μου φίλος Nick Kastoris πρότεινε την ιδέα για μια ταινία γύρω από την ροκ μουσική όταν τρώγαμε σουβλάκι σε κάποιο βρώμικο της Ναβαρίνου. Αν και αντέδρασα γελώντας στην αρχή, καθώς τον άκουγα να μου ξεδιπλώνει τη σκέψη του κι ενώ μασουλούσα το χοιρινό μου, συνειδητοποίησα ότι ήταν εφικτό με τις γνώσεις και τα μέσα που διαθέταμε.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε το PROJECT D, μια προσπάθεια να πάρουμε πίσω την χαμένη μας αξιοπρέπεια όπως έθεσε γελώντας ο Ηλίας.

Το Cast επανδρώθηκε με μεγάλα ονόματα του εναλλακτικού καλλιτεχνικού χώρου της Θεσσαλονίκης όπως Nick Organopoulos, Hapiness Bikou. Δεκάδες συντελεστές, μουσικοί, ηθοποιοί και φίλοι βοήθησαν έμπρακτα για ένα αρτιότατο τελικό αποτέλεσμα.

Αν και προγραμματισμένη να προβληθεί μέσα στο 2012, κάποια προβλήματα υγείας στην ομάδα παραγωγής αναβάλουν την κυκλοφορία της για το καλοκαίρι του 2013.

Όπως έγραψε το METAL HAMER:
-"Γίνετε ένα με τον φανταστικό μας φίλο "Μίλτο"(Nikos Organopoulos) ο οποίος μας παρουσιάζει το ταξίδι  για την ανέλιξη στην μουσική πραγματικότητα. 

Εκρήξεις Σεροτονίνης και Special Effects φερμένα κατευθείαν από το Hollywood!"

This is Serotonin!
This is FXorz!
This is Amazing!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.