Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Δόθηκαν άδειες για λευκά ταξί στη Θεσσαλονίκη

Άδειες για λευκά ταξί ειδικής μίσθωσης δόθηκαν από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Θεσσαλονίκης, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γεώργιου Τσαμασλή.
Συγκεκριμένα, οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ.κ. Ιωάννης Παγώνης και Κωνσταντίνος Πάλλας, αντίστοιχα, παρέδωσαν 21 άδειες ειδικής μίσθωσης για λευκά ταξί και μία (1) άδεια για ταξί ΑμεΑ, κατά τη διάρκεια ειδικής σύσκεψης με τους δικαιούχους. 

«Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προχωρούμε στην υλοποίηση δράσεων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Η λειτουργία των λευκών ταξί πρόκειται να διευκολύνει τη μετακίνηση ομάδων άνω των τεσσάρων ατόμων, εξυπηρετώντας, παράλληλα, δρομολόγια από και προς τις απομακρυσμένες περιοχές πλησίον της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, αναμένεται να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα στους τουρίστες να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να επισκεφτούν τις όμορες τουριστικές περιοχές», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής.

Από την πλευρά τους, τόσο ο κ. Παγώνης, όσο και ο κ. Πάλλας έκαναν λόγο για μία σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εν μέσω οικονομικής κρίσης, που θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τους πολίτες, αλλά και τους επισκέπτες, εξυπηρετώντας ομάδες άνω των τεσσάρων ατόμων και συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη με τους γειτονικούς τουριστικούς προορισμούς.

Σημειώνεται ότι τα λευκά ταξί είναι εννέα θέσεων, δεν διαθέτουν ταξίμετρο και εξυπηρετούν το κοινό κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου, με συμφωνία μίσθωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.