Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Πουλούσαν σογιέλαιο με χρωστικές ουσίες ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν, χθες (19.07.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδος Ασφαλείας Παιονίας και Δοϊράνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, τέσσερις ημεδαποί 40, 24, 23 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, νοθεία πραγμάτων και παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα. 
Συγκεκριμένα, ο 40χρονος διέθετε και πουλούσε ποσότητες σογιέλαιου αναμεμειγμένο με χρωστικές ουσίες ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο εξαπατώντας τους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής του νομού Κιλκίς. 

Ειδικότερα, στο Παλαιοχώρι Ημαθίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων και στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι δράστες την στιγμή που επιχειρούσαν να πουλήσουν χίλια (1.000) λίτρα νοθευμένου σογιέλαιου ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έναντι του χρηματικού ποσού των (2.500) ευρώ, τα οποία μετέφεραν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου.

Συνολικά κατασχέθηκαν χίλια (1.000) λίτρα νοθευμένου σογιέλαιου, καθώς και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Δείγματα της κατασχεθείσας ποσότητας του νοθευμένου σογιέλαιου, θα αποσταλούν στο Τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προκειμένου να πραγματοποιηθεί η χημική τους ανάλυση.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.