Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Στο Δία Πολίχνης ο Σκάρλος του ΓΑΣ Κιλκίς

Με υποσχετική ενός έτους στο Δία Πολίχνης θα αγωνίζεται την αγωνιστική περίοδο που μας έρχεται ο τερματοφύλακας Γιάννης Σκάρλος, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γ.Α.Σ.Κ. Σίγουρα αποτελεί πλήγμα για τους Κιλκισιώτες η αποχώρηση του έμπειρου αθλητή, όμως αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο στη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό για την επιστροφή της ομάδας στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος και την έξοδο στην Ευρώπη. Το χειροσφαιρικό τμήμα του Γ.Α.Σ.Κ. εύχεται στον αθλητή ότι καλύτερο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων και περιμένει την επιστροφή του - εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες - τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.