Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

"Άβουλοι πολίτες βαθιά νυχτωμένοι"

Του Δημήτρη Τσεχερίδη
Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!
Μετά από πολλά χρόνια που μελετώ τη συμπεριφορά μας σαν λαό και τις πράξεις μας γενικότερα στο πέρασμα των αιώνων φτάνω στο σήμερα και δεν βλέπω καλό αύριο εάν συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως "νοήμονες ανόητοι"!
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κάνεις αυτό που ανεχόμαστε και όχι μονό αλλά το προωθούμε με την ψήφο μας να μας "βιάζουν" καθημερινά και να λέμε "θέλω κι άλλο"!

Πως γίνεται να "κλαίμε για χαμένες πατρίδες" να μιλάμε για την μαύρη μέρα της άλωσης της πόλης και να κάνουμε με μαθηματική ακρίβεια ακριβώς τα ίδια λάθη που έκαναν οι προγονοί μας και την έχασαν και μαζί την εθνική αξιοπρέπεια!!!

Πως γίνεται να μιλάμε για "κερκόπορτα και δούρειο ίππο" και να έχουμε ανοίξει διάπλατα τα σύνορα (προς τα μέσα γιατί έξω μας απαγορεύουν δεν μπορούμε να τους διώξουμε) με νόμους που ψήφισε ο περιβόητος Σημίτης και η παρέα του και υιοθετούν οι υπόλοιποι πολιτικάντηδες.

Πως γίνεται να έχουμε φτάσει να σκοτώνουν μπροστά μας τη μάνα μας και εμείς να σκιζόμαστε για τα δικαιώματα του δολοφόνου που του έριξαν κάποιοι μια σφαλιάρα.

Πως γίνεται να βλέπουμε τι κάνουν παρανοώντας και μεταφράζοντας όπως θέλουν τη μουσουλμανική θρησκεία κάποιοι και σκοτώνουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό μπροστά στα μάτια αθώων ανθρώπων άλλους συμπολίτες μας στο όνομα δήθεν του Αλλάχ!

Πως γίνεται να μιλάμε για ρατσισμό και να χρεώνουμε στον ελληνικό λαό με ξενοφοβικά δήθεν σύνδρομα εμείς που ανεχόμαστε και μάλιστα ταΐζουμε όλους αυτούς τους κατευθυνόμενους πολύ έντεχνα και με απώτερο σκοπό λαθροτρομοκράτες την αποσταθεροποίηση της χωράς ενώ κανένας άλλος λαός δεν ανέχεται τίποτα απ' όλα αυτά που ζητάμε και ζητάνε από τους Έλληνες!

Πως γίνεται να μη μας νοιάζει ότι αυτοκτονούν κάθε μέρα χιλιάδες συμπολίτες μας γιατί δεν έχουν εργασία και μεις να ανεχόμαστε τους επιχειρηματίες; που για να πληρώσουν δεκάρες απασχολούν λαθραία και νομιμοποιούν λαθρομετανάστες (όπως βλέπετε δε βλέπω γύρω αγγελικά πλασμένη ελληνική κοινωνία αλλά ζητάω ισορροπίες σε όλα)!

Πως γίνεται να μην καταλαβαίνουμε ότι με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα με τη δυσχερή οικονομική και αμυντική θέση πλέον που έχει η χώρα απέναντι σε απειλές είναι άκρως επικίνδυνος ο αριθμός που έχει συσσωρευτεί από λαθρομετανάστες στη χώρα μας και μεις να μαλώνουμε μεταξύ μας για ρατσιστικά νομοσχέδια και άλλες αηδίες λες και έχουν λύσει όλα τα άλλα προβλήματα τ
α "βλήματα" της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας και όλοι εμείς που τους ψηφίζουμε είναι απορίας άξιο!!!

Σταματήστε να κλαίτε με κροκοδείλια δάκρυα λοιπόν αγαπητοί συμπατριώτες γιατί με την ανεύθυνη και επικίνδυνη συμπεριφορά σας επαναλαμβάνετε πολλοί από εσάς για μικροκομματικές αηδίες ακριβώς όσα χρειάζονται από λάθη για την άλωση ολόκληρης της Ελλάδας και πάλι!!

Με μια σημαντική διάφορα ότι πλέον ο εχθρός δεν έχει συγκεκριμένη κρατική υπόσταση άρα "άλωση" σημαίνει πλέον παντοτινή σκλαβιά με όσα δεινά δε μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους!

Χρόνια μας πολλά λοιπόν αδέρφια και καλά μυαλά μακριά από παιχνιδάκια συριζοχρυσαυγιτικοπασοκονεδημοκρατικα και άλλα πολλά!

Να είστε πάντα καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.