Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Συλλογή στοιχείων για κοινωνικές δράσεις που υλοποιούνται από φορείς του νομού Κιλκίς

Καθημερινά όλο και περισσότερο καθίσταται προφανές ότι στην κοινωνία μας διαμορφώνεται ένα δυσμενές κλίμα βαθιάς οικονομικής ύφεσης, με ορατό πλέον αποτέλεσμα σημαντικά κοινωνικά στρώματα να οδηγούνται σταθερά σε μια σημαντική υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου και της ποιότητας ζωής τους.
Κάτω από αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, η Π.Ε Κιλκίς, με στόχο την καταγραφή των ήδη λειτουργούντων κοινωνικών δράσεων στην περιοχή μας, προχωρεί στην υλοποίηση ενός ηλεκτρονικού οδηγού επιβίωσης με πληροφορίες που θα βοηθήσουν κυρίως τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη είδη διατροφής τους, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή τους κ.λ.π .

Προσκαλούμε όλους τους φιλανθρωπικούς φορείς, οργανώσεις, συλλόγους και ενορίες του νομού, που παρέχουν είδη διατροφής, ιματισμού-υπόδησης, σίτιση, φιλοξενία, υλική βοήθεια, υπηρεσίες υγείας (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τράπεζα αίματος) και νομική υποστήριξη, να ανταποκριθούν στην συλλογή των στοιχείων, ώστε να ομαδοποιηθούν και να είναι στη διάθεση των υπηρεσιών και των συνανθρώπων μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αναζητούν βοήθεια.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα
του Τμήματος Κοιν. Αλληλεγγύης: 23413-53613 (Μουρατίδου Άννα)
23413-53602 (Μπογιατζάκη Βασιλική)
23413-53604( Σιδηροπούλου Κυριακή)
Fax: 23410-79724
Email: an.mouratidou@kilkis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.