Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αναβάλλεται η εκδρομή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Καππαδοκία

Η προγραμματισμένη εκδρομή για την Καππαδοκία στις 29 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου, αναβάλλεται εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία. Εξαιτίας των γεγονότων αυτών προχωράμε όχι στην ακύρωση αλλά στην αναβολή της εκδρομής. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί 24 Αυγούστου – 31 Αυγούστου. Το πρόγραμμα της εκδρομής παραμένει το ίδιο. Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή, καθώς επίσης και όσοι είχαν προκαταβάλει τα χρήματά τους, μπορούν να επικοινωνούν, Δευτέρα έως και Παρασκευή 6 – 8 μ.μ. στο τηλ: 2341027684, με τη γραμματεία του Λ.Ε.Κ. (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία). 

Να ενημερώσουμε ότι γίνονται εκ νέου δηλώσεις συμμετοχής. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των εκδρομέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.