Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Επίσκεψη της σχολής μαγειρικής «Μακάριος Γ’» στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

"Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στις 17:00 ακριβώς, είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις μας, τη σχολή Μαγειρικής «Μακάριος Γ’» από τη Λευκωσία της Κύπρου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος «Νέας Γενιάς». Όπως πάντα, ξεναγήθηκαν τόσο οι μαθητευόμενοι όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της μαγειρικής σχολής. Για τη σωστή τους ξενάγηση, χωρίστηκαν σε δύο τμήματα. Καθώς το ένα τμήμα θαύμαζε την πλούσια ιματιοθήκη που διαθέτει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, το άλλο τμήμα μάθαινε χορούς με ιδιαίτερη ευκολία. Κατά την αναχώρησή τους μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό σε όλους. 

Να ευχαριστήσουμε πολύ για τα δώρα που μας προσέφεραν με τόση αγάπη από την Κύπρο. Τέλος, ευχαριστούμε την κ. Χρηστίδου Φωτεινή για τη δυνατότητα αυτή που μας δόθηκε, ώστε να ενημερώσουμε και να πληροφορήσουμε για ακόμη μία φορά για το έργο και την ιστορία του Λυκείου Ελληνίδων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.