Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Δωρεάν μαστογραφία στο νοσοκομείο Κιλκίς



Στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας, η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς αποφάσισε την θέσπιση της εβδομάδος πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Όπως αναφέρει και η πρόεδρος της Ελληνικής Eταιρείας Μαστολογίας Δρ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, ξεκινώντας την τοποθέτηση της με το ρητό του Ιπποκράτη «Καλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν», θα πρέπει ένας άνθρωπος για να παραμείνει υγιής να υιοθετήσει ως τρόπο ζωής την έννοια της πρόληψης.

Όταν αναφερόμαστε στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, εννοούμε την έγκαιρη διάγνωση, ότι δηλαδή κάθε χρόνο η ενήλικη γυναίκα, θα πρέπει να υποβάλλεται, ασχέτως αν παρουσιάζει κάποιο σύμπτωμα, σε εξέταση μαστογραφίας.

Έτσι λοιπόν ενημερώνουμε τις γυναίκες του νομού μας που επιθυμούν να υποβληθούν δωρεάν στην παραπάνω εξέταση, ότι το δεκαήμερο από 26 Ιουνίου έως και 10 Ιουλίου, μπορούν να επισκεφτούν το Νοσοκομείο Κιλκίς για την πραγματοποίηση της.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο για ραντεβού:
2341351574, 2341351566 και 2341351444 για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

1 σχόλιο:

  1. Να πάτε όλες για προληπτική εξέταση (δυστυχώς δεν πρόλαβα να το πω ποτε και στην μητέρα μου)
    - Μη φοβάστε..όσο νωρίτερα διαγνωστεί οτιδήποτε, τόσο ευκολότερα θεραπεύεται
    - Μην ντρέπεστε για το τζάμπα... θεωρείστε το ως συμβολική κίνηση για να "παρασύτερε" τις υπόλοιπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.