Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός και ο Θεόδωρος Ορφανίδης παρουσιάζουν μια μεγάλη πανηγυρική συναυλία στο Κιλκίς, για τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Πόλης. 

Την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013, και ώρα 21.00, το Θέατρο Λόφου του Κιλκίς θα πλημμυρίσει με νότες, καθώς η διάσημη Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και ο Λαικός Τραγουδιστής Ανδρέας Καρακότας, θα μας ταξιδέψουν με μουσική μέσα και πέρα από τα ελληνικά σύνορα, με την Ορχήστρα Mobile, υπό τη διεύθυνση του Κιλκισιώτη Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Συντελεστές:
Τραγουδούν: Σόνια Θεοδωρίδου, Ανδρέας Καρακότας
Ορχήστρα: Orchestra Mobile Χορωδία: Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
Διεύθυνση Ορχήστρας: Θεόδωρος Ορφανίδης

Μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια των - Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Μαρκόπουλου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μίμη Πλέσσα και πολλών άλλων. Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Να μην λείψει κανείς!

Σημαντική προσωπικότητα της μουσικής, η Σόνια Θεοδωρίδου γεννήθηκε στη Βέροια και σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο «Μανώλης Καλομοίρης» απ’ όπου αποφοίτησε με διάκριση καθώς επίσης και με βραβείο «Άριστης και Διακεκριμένης Εκτέλεσης». Της χορηγήθηκε η υποτροφία «Μαρία Κάλλας» η οποία της έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει περαιτέρω σπουδές στη Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας και αργότερα στο Λονδίνο με την Vera Rozza. Έχει εμφανισθεί στα πιο σημαντικά λυρικά θέατρα της Ευρώπης, όπως η Όπερα της Φρανκφούρτης, Κρατική Όπερα του Βερολίνου, Γερμανική Όπερα του Βερολίνου, Κρατική Όπερα του Αμβούργου, Εθνικό Θέατρο του Μονάχου και της Στουτγκάρδης, Théâtre Royal de la Monnaie (Βρυξέλλες), Théâtre Chatelet του Παρισιού.

Ο Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης γεννήθηκε στο Herisau της Ελβετίας. Η ενασχόληση του με τη μουσική ξεκίνησε μετά την επιστροφή της οικογένειας του στο Κιλκίς. Παρακολούθησε μαθήματα αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας, κλασσικού τραγουδιού και πιάνου στη Θεσσαλονίκη και γρήγορα η προικισμένη φύση του εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε. Ανέλαβε τη θέση του βοηθού μαέστρου στη χορωδία και ορχήστρα του Αγίου Χρυσοστόμου, υπό την διεύθυνση του Χρυσόστομου Σταμούλη. Παράλληλα δίδαξε θεωρητικά σε ωδεία. Το 2005 έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα, πηγαίνοντας στην Ολλανδία, όπου συνεργάστηκε με μουσικά σύνολα ως προσκεκλημένος μαέστρος.

Έχει μαθητεύσει και συνεργαστεί με σημαντικούς μαέστρους, όπως οι: Rene Gulikers, George Hadjinikos, Ulrich Rademacher, Ingo Lenke, και Θόδωρο Αντωνίου.

Ως μαέστρος έχει προσκληθεί από αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες. Εχει διευθύνει ορχήστρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Ισπανία, Αυστρία, Ολλανδία, Ιταλία και Πολωνία.

Η Σοπράνο - www.soniatheodoridou.com Ο Μαέστρος - www.theodoreorfanidis.com

Η Ορχήστρα - www.orchestramobile.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.