Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Γιορτή λήξης της Ακαδημίας Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 3 Ιουνίου, στις 4.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς τη Γιορτή Λήξης της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου από τη Νηπιακή ηλικία μέχρι την ΣΤ' τάξη του Δημοτικού Σχολείου. 
Τη γιορτή, θα οργανώσουν οι προπονήτριες της Ακαδημίας Στίβου, και θα συμμετέχουν όλοι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς.

Τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες στίβου (Kids Athletics), χωρισμένα ομάδες και θα ακολουθήσει η γιορτή στην οποία θα απονεμηθεί σε όλα τα παιδιά ειδικό δίπλωμα συμμετοχής.

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, μέσω των εφόρων του, ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών αλλά και όλους τους χορηγούς για την στήριξη που προσφέρουν στο σύλλογο. Ιδιαίτερα οι προπονήτριες της Ακαδημίας Στίβου Νάντια Μπουρλούκα, Τασούλα Καρακίδου, Μαρίνα Κανελια και Πόπη Τσαγκάρη, ευχαριστούν τους γονείς για την ουσιαστική συνεργασία που είχαν μαζί τους ώστε το πρώτο βήμα που είναι και το πιο σημαντικό για την γνωριμία των μικρών παιδιών με τον αθλητισμό να είναι απόλυτα πετυχημένο.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς αποδεικνύει με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που διαθέτει στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ότι η άρτια οργανωμένη και συστηματική δουλειά τόσων χρόνων συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο και πως το μέλλον του ανήκει.

Οι εγγραφές στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς για τη νέα περίοδο θα γίνονται από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.