Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής του νέου προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με το άρθρο 165 παρ. 1, το άρθρο 175 παρ. 2 και το άρθρο 282 παρ. 16 του Ν.3852/2010.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
· Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγη ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Μπάμιατζης, από την πλειοψηφούσα παράταξη «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας», ο οποίος έλαβε 42 ψήφους, σε σύνολο 67 παρόντων μελών (23 λευκά, 2 άκυρα). 

· Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγη ο περιφερειακός σύμβουλος Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης, από την παράταξη «Μέτωπο Ανάπτυξης», ο οποίος έλαβε 38 ψήφους σε σύνολο 67 παρόντων μελών (29 λευκά). 

· Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγη ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Μπούμπας από την παράταξη «Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις», ο οποίος έλαβε 41 ψήφους (25 λευκά, 1 άκυρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.