Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο Κώστας Γιαννόπουλος ο νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Ημέρα εκλογών υπήρξε η σημερινή για το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, το οποίο ψήφισε για την ανάδειξη νέου Προεδρείου. Νέος Πρόεδρος αναδείχθηκε ο πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κιλκίς Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση. Αντιπρόεδρος επανεκλέχθηκε η Θοδώρα Παπαδοπούλου από την παράταξη Τερζίδη, ενώ γραμματέας ο Αιμίλιος Νικολαΐδης από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας.
Η διαδικασία ξεκίνησε με ευχές των επικεφαλής των παρατάξεων για καλή και εποικοδομητική χρονιά, αλλά και... αντιπολιτευτική κριτική προς την τ. Πρόεδρο του σώματος Καλλισθένη Πάκα. Από την πλευρά της η κ. Πάκα ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους, τους ευχαρίστησε για τις ήρεμες αλλά και τις πιο έντονες στιγμές στο δημοτικό συμβούλιο και προσέθεσε ότι "όλοι βγήκαμε κερδισμένοι ακόμη και από τις πιο επεισοδιακές συνεδριάσεις".

Λαμβάνοντας το λόγο ο νέος Πρόεδρος συνεχάρη την τ. πρόεδρο λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή που την διαδέχεται, ότι είναι μια αξιόλογη συνάδελφος, η οποία παρόλο που είχε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω Καλλικράτη, ανταπεξήλθε πολύ καλά στο ρόλο της και έβαλε τον πήχη ψηλά, ενώ προσέθεσε επίσης ότι θα εργαστεί με τη σειρά του με στόχο την καλύτερη λειτουργία του συμβουλίου.

9 σχόλια:

  1. Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τε μου τι πέρνει ο nikos και χαίρεται να τα πάρω κι εγώ ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παίρνει με άλφα γιώτα γράφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το έγραψα ξέρω εγώ πότε πρέπει να το γράψω σωστά και πότε όχι μην αγχώνεσαι...

      Διαγραφή
    2. Σοπα ραι!!! τη μου λαις???

      Διαγραφή
  4. gianopoyle gia des apo thn gonia fenese kapoy akoysa oti perimeneis to dikastirio kai mete 8a ginis esi dimarxos kai mexri sthn a8hna eftase ayto den mazeyese ligo giati se blepo na ksefoyskoneis grigora

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.