Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ορισμός αντιδημάρχων στο δήμο Παιονίας

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ.Αθανάσιος Λαπόρδας με την υπ΄αρ.1/2013 απόφαση, ορίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας Αντιδημάρχους του Δήμου Παιονίας με θητεία από 7 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 31 Αυγούστου 2014 της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου και τους μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: 

1. Τον κ. Κουλίνα Δημήτριο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων – Ανάπτυξης Πολεοδομίας.
2. Τον κ. Σιωνίδη Κωνσταντίνο αντιδήμαρχο Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών – Διαφάνειας – Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης – Τέλεσης Πολιτικών Γάμων.
3. Τον κ. Συμεωνίδη Ιωάννη αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Φωτισμού – Περιβάλλοντος και Πράσινου.
4. Τον κ. Αριζάνη Ηλία αντιδήμαρχο Γεωργίας – Κτηνοτροφίας – Πολιτικής Προστασίας καθώς επίσης και κατά τόπο Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Ευρωπού.
5. Την κ. Παλάνη Μαρία αντιδήμαρχο Απασχόλησης – Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Υγείας καθώς επίσης και κατά τόπο Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας.
6. Την κ. Λιακοπούλου Ελένη αντιδήμαρχο Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού – Νεολαίας και Εθελοντισμού καθώς επίσης και κατά τόπο Αντιδήμαρχο για τις Δημοτικές Ενότητες Αξιούπολης – Λειβαδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.