Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ορισμός νέων αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων στο δήμο Κιλκίς

Ανακοινώθηκαν χθες οι νέοι Αντιδήμαρχοι -επτά σε αριθμό- του Δήμου Κιλκίς, οι οποίοι αναλαμβάνουν καθήκοντα έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ήτοι έως και 31.08.2014. 
Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.
Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας και Προγραμματισμού ο κ. Χρήστος Τερζητάνος.
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης.
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού ο κ. Χριστόφορος Πιπερίδης.
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης ο κ. Πρόδρομος Πεντζερετζής.
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών ο κ. Μιχαήλ Αναστασιάδης.
Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Δοϊράνης, Μουριών, Χέρσου ο κ. Νικόλαος Ιντζέλης.
Παράλληλα με τους Αντιδημάρχους, στο Δήμο Κιλκίς ορίστηκαν και δύο εντεταλμένοι σύμβουλοι, ο κ. Δημήτρης Τσαντάκης Δημήτριος με αρμοδιότητες την εποπτεία προσωπικού και εύρυθμης λειτουργίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ο κ. Αντώνιος Μανουσαρίδης με αρμοδιότητα την εποπτεία προσωπικού και εύρυθμης λειτουργίας των Τμημάτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

2 σχόλια:

  1. Γιατί κάποια πρόσωπα παραμένουν στις ίδιες θέσεις; Είναι απορίας άξιο... Δεν υπάρχουν άλλοι;;; Ή όσοι έχουν αλλάξει θέση δεν φάνηκαν επαρκείς στα καθήκοντά τους;;; Μάλλον και στο δήμο...υπάρχουν καρεκλοκένταυροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aνακύκλωση προσώπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.