Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Αυξημένο το ενδιαφέρον για χορηγίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κιλκίς

Ολοένα και αυξάνεται το ενδιαφέρον πολιτών και φορέων για δωρεές προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που ίδρυσε πρόσφατα ο Δήμος Κιλκίς, προκειμένου να στηρίξει τις άπορες οικογένειες και τις ευπαθείς ομάδες του νέου διευρυμένου δήμου, που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. 

Ήδη, στον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του, οι προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη ρουχισμού και υπόδησης, αλλά και παλιά παιχνίδια, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καταδεικνύοντας έτσι τη γενναιοδωρία αλλά και τη διάθεση των συμπολιτών μας για έμπρακτη βοήθεια στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Σε μια τέτοια κίνηση αλληλεγγύης προέβη και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσουργειού, ο οποίος συγκέντρωσε προϊόντα αξίας 300 ευρώ και τα παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο χθες Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013.

Το Παντοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Βυζαντίου 2 (απέναντι από το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς), λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 09.00 έως τις 14:30 και όλα τα προϊόντα του διατίθενται δωρεάν στους ωφελούμενους.

Ο Δήμος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους τους πολίτες και τους φορείς που συνεισέφεραν και συνεχίζουν να βοηθούν ο καθένας με τον τρόπο του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθώς επίσης και τους κάτωθι χορηγούς: Unilever Hellas, Solip (ΕΛΑΪΣ), Almaco, Eurimak Α.Ε., Elvial, AS Company, Euroagro, Lidl Hellas, Μασούτης Α.Ε., Αυγοδιατροφική Α.Ε., Κονσερβοποιεία Βορείου Αιγαίου ΑΕΒΕ, ΕΑΣ Κιλκίς, Παρπαράς Τουρσιά, Καφεκοπτείο Σισμανίδη Ζαχαρία, Ευρωγνώση Κιλκίς, Crystal Α.Ε., 9ο Νηπιαγωγείο, Φαίδων Α.Ε., Καφενείο “2004”.

Σε ό,τι αφορά τις δωρεές πολιτών, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει ήδη συνεργασία με πολλά τοπικά σούπερ μάρκετ στα οποία έχουν τοποθετηθεί καλάθια. Εκεί, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να δωρίζουν μέρος των αγορών τους υπέρ των ωφελούμενων του Παντοπωλείου. Καλάθια έχουν τοποθετηθεί στα σούπερ Μάρκετ “ΓΑΛΑΞΙΑΣ”, “ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ”, “ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ” και “ΜΑΣΟΥΤΗΣ” (στο κατάστημα επί της οδού Καμπάνη) της πόλης του Κιλκίς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2341352216 (ΚΔΕΚ) και 2341352102.

14 σχόλια:

  1. Οταν κάνουμε φιλανθρωπία την κάνουμε ανώνυμα απ' όσο μας δίδαξε η σχολική μας αγωγή και η εκκλησία. Τι νέα ήθη είναι αυτά να προσφέρει κάποιος φιλανθρωπία επώνυμα? Τζάμπα διαφήμιση οι κύριοι. Ας πληρώσουν τις ατελείωτες απλήρωτες ώρες εργασίες του προσωπικού τους, ας πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, ας πάψουν να απαιτούν νόμιμη φοροαπαλλαγή και μειώσεις μισθών, ας πάψουν να απαιτούν χρηματα με την μορφή επιδοτήσεων από το κράτος, ας αρνηθούν να πληρώνουν τα φυσικά πρόσωπα το 90% των εσόδων του κράτους και αυτοί μόνο το 10% (ενώ ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας), ας μας εξασφαλίσουν δημοσια και δωρεάν υγεία, παιδεία και πρόνοια και μετά ας μας κάνουν φιλανθρωπία. Αισχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστέυω κοινωνική μαλάκινση έχουμε πάθει όλοι μας και συγνώμη για την έκφραση αυτή.Καλό το κοινωνικό παντοπωλείο αλλα δεν εξυπηρετεί τίποτα άλλο πέρα από αυτό που επιτυνχάνουν οι κλέφτες που μας κυβερνάνε χρόνια το να δείξει τη σαπίλα που ακόμα και σε τέτοιους καιρούς υπάρχει και πως τάχα βοηθάνε τον κόσμο τώρα.Ξυπνήστε βρε όλοι υπνωβατούμε και φτάσαμε ήδη στο γκρεμό και με το οριστικό πέσιμο δεν πρόκειτε να ξανασηκωθούμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ???
    ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ . ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣ ΔΙΝΩ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΚΑΛΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ . ΣΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eiste apla gaidouria kai karagiosides to kalo den to koitate pote ... akoma yparxoun anthropoi bre zoaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικοί άνθρωποι υπάρχουν και θα υπάρχουν ενοείται αυτό απλά η Ελλάδα δεν θα υπάρχει όμως γιατί αυτή είναι η παιδεία που μας χαρακτηρίζει και μας αρμόζει έτσι όπως σκεφτόμαστε.Μπράβο για τους χαρακτηρισμούς δείχνεις την παιδεία σου.Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι βοηθάμε όσο μπορούμε απλά δε λύνετε μόνο έτσι το πρόβλημα θέλει και να χεις μυαλό και θέλει να τα λές με τόνομα τους όλα...

      Διαγραφή
  5. Γειά σου Ποζίδου τους έδειξες τι θα πει βερίκοκο . Είσαι άξια κοπέλαρα μου !! Μαζί σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oποιος πιστεύει κσνείς ότι αξίζει έστω και σε έναν άνθρωπο να ζει με ελεημοσύνη και φιλανθρωπία τότε δεν έχω να πω τίποτα. Κάποτε ζούσαμε με δανεικά. Τώρα ζούμε με φιλανθρωπία. Πόσο θα αντέξουμε? Μην γίνεστε δουλοπρεπείς. Αυτό θέλουν... Ποιος ευθύνεται για την ανεργία και την ανέχεια? Θα πάρουν ποτέ θέση οι αιρετοί μας? Η φιλανθρωπία πάει πακέτο με την διεκδίκηση. Οσο δεν το χωνεύουμε αυτό είμαστε χαμένοι από χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esi sigoyra psifizeis syriza

      Διαγραφή
    2. ακριβώς...τετοιε ςαπόψεις μονο ο συριζα μπορεί να εκφράσει. ολοι οι ακαμάτες ανεγκεφαλοι ανήμποροι που ένσημο δεν εχουν πάρει στη ζωή τους γίναν ξαφνικά κριτές των πάντων ...και αγάπησαν την χώρα...θεωρία μόνο γιατί από πράξεις τίποτε!!!! Πολύ εύκολο για όλους να κρίνουν και να επικρίνουν...ας κουνήσουν πρώτα κάνα δάχτυλο και μετά τα λέμε. Βλέπε Αγαθοπούλου ...πού πας καραβάκι με τέτοιον καιρό...????

      Διαγραφή
  7. Λαός που του βάζουνε χαράτσι το οποίο χαράτσι τα μέσα ΜΜΕ βγάλανε πρώτα με αυτό το όνομα για συγκεκριμένο σκοπό κι ο λαός κοιμάται και πάει το πληρώνει,αντί όλοι εμεις οι εκατομμύρια πολίτες να μην πληρώσουμε ούτε "δραχμή" στα κλεφτρόνια αυτά.τότε είναι λαός καταδικασμένος και δενυπάρχει δικαιολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ante ante se ligo 8a bgalete kai ton belouxioti kakomirides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ξέρετε κάτι και να το βαλετε καλα στο μυαλό σας. Κανένας επαίτης, κανένας εξαθλιωμένος που παρέδωσε την αξιοπρέπεια του στο κράτος με οποιονδήποτε τρόπο, κανένας προσκυνημένος δεν επαναστάτησε ποτε, δεν σήκωσε κεφάλι για να αποτινάξει τον ζυγό που τον βάραινε. Ειναι άλλο να βοηθάς τον συνάνθρωπο όταν όλη η χώρα υποφέρει και άλλο να βοηθάς τον συνάνθρωπο, για να εξοικειώσεις τον λαό με την φτώχεια και την εξαθλίωση, μπας και έρθει η πολυπόθητη στιγμή των επενδύσεων από αυτούς που τόσα χρόνια θυσαύρισαν στην πλάτη του ελληνικού λαού. Αυτά που θα δείτε στο μέλλον, εαν δεν αντισταθείτε, θα είναι ανευ προηγουμένου. Μια πλούσια και περήφανη χώρα θα θυμίζει τριτοκοσμική χώρα ενώ θα συνεχίζει να ανήκει στις ανεπτυγμένες...Ο καθένας ας βγάλει συμπεράσματα και ας πάρει τις αποφάσεις του. Ο Ελληνας δούλος δεν έγινε ποτέ, ούτε θα γίνει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.