Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Σεμινάριο με θέμα "Παραγωγή Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών" στη Θεσσαλονίκη

Μετά από την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος για διάστημα μεγαλύτερο των οκτώ μηνών (πραγματοποίηση τριών κύκλων) και το συνεχιζόμενο αυξημένο ενδιαφέρον που παρουσιάζεται, σας ενημερώνουμε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου του 2013 θα ξεκινήσει νέος κύκλος.
Αυτό το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Κατάρτισης είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, είναι διάρκειας 103 ωρών (από τις οποίες περίπου οι μισές είναι Πρακτικής άσκησης) και έχει κόστος 700 Ε – σε δύο δόσεις των 350 Ε. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια σφαιρική και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική τεχνογνωσία στον τομέα της παραγωγής των Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών και των Αιθερίων Ελαίων όπως τους: Απασχολούμενους στην Πρωτογενή Παραγωγή Αγροτικών Προϊόντων (Αγρότες – Παραγωγούς), Μεταποιητές Αγροτικών Προϊόντων, Τεχνολόγους Φυτικής Παραγωγής, Γεωπόνους, Τεχνολόγους Τροφίμων, Βιολόγους, Δασολόγους, Χημικούς, Φαρμακοποιούς, Έμπορους ΦΑΦ και ΑΕ, Φυτωριούχους κ.ά.)

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζομένους να τα παρακολουθήσουν, τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιούνται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά στη γραμματεία της Δομής Δια Βίου Μάθησης - Κτίριο Καραθεοδωρή, Ισόγειο γραφείο 9 (Κα Δόντσιου Ιωάννα Τηλ. 2310995350 fax: 2310991186, diaviou@auth.gr από τις 9 πμ. έως και τις 2 μμ) μέχρι 10 Ιανουαρίου 2013.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και ταχυδρομικώς (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Γραφείο Δομής Δια Βίου Μάθησης, Κτίριο Καραθεοδωρή, Ισόγειο, Πανεπιστημιούπολη 54124, Θεσσαλονίκη). Ως ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών λογίζεται η ημερομηνία που αναγράφεται στη σφραγίδα του ταχυδρομείου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των ενδιαφερομένων.

Πληροφορίες: Σταύρος Κατσιώτης (stakat@pharm.auth.gr), τηλ. επικοινωνίας: 2310-99.7669, με την κα. Χ. Γαβριέλη (gabrieli@pharm.auth.gr), τηλ. επικοινωνίας: 2310-99.7644, 6976452714 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.