Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Επιστολή Κοινωνικών Οργανώσεων προς τον δήμο Κιλκίς


"Κύριε Αναπληρωτή Δήμαρχε

Οι γνωστές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, που όλοι βιώνουμε, επηρεάζουν την ίδια την 
επιβίωση ορισμένων συμπολιτών μας. Ιδιαίτερα για τους χειμερινούς μήνες που διανύουμε, η έλλειψη στέγης είναι πολύ πιθανόν να απειλήσει τη ζωή των αστέγων του δήμου μας.
Έχουμε την πεποίθηση ότι η δημοτική αρχή συμμερίζεται απόλυτα τις ανησυχίες μας για τη ζωή κάποιων από τους συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε άμεσα για τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε ως δημοτική αρχή προκειμένου να αποτραπούν δυσάρεστες εξελίξεις για την ίδια την ύπαρξη των παραπάνω συμπολιτών μας.

Επιθυμούμε να γίνουμε κοινωνοί του σχεδιασμού σας στο σοβαρό αυτό ζήτημα, γιατί θεωρούμε 
καθήκον μας να σταθούμε αρωγοί των προσπαθειών σας στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, που οφείλουμε όλοι να επιδεικνύουμε σε τέτοιου είδους ακραίες καταστάσεις.

Όντας σίγουροι για την προοπτική μιας αποτελεσματικής συνεργασίας στην κατεύθυνση της 
επίλυσης του σοβαρού ζητήματος εξεύρεσης θερμαινόμενης στέγης των άστεγων συνδημοτών μας, αναμένουμε την απάντησή σας, αφού το όλο θέμα σας είναι ήδη γνωστό."

Με εκτίμηση
1. Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς
2. Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο
3. Οικοκοινωνική Δράση Κιλκίς
4. Ομάδα Αλληλεγγύης Κιλκίς

4 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ-ΑΝΗΣΥΧΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΑΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνόψυχε μάθε πρώτα να γράφεις τη γλώσσα την ελληνική και μετά εκφράσου κατόπιν σκέψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!!ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ.Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΠΟΝΗΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ 20.000 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.
      ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ













      Διαγραφή
  3. τωρα ο αναπληρωτης θα σας τα λυσει ολα. αυτος εχει αλλες δουλειες να κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.