Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013, στις 12.00 μ.μ. με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τη νέα αρχή που γίνεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ζήτησε τη συνδρομή της κεντρικής Κυβέρνησης στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία.

Τόνισε επίσης την ανάγκη να ξεκινήσουν και πάλι όλα τα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί, καθώς, όπως είπε, αυτό θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ανεργίας, η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά ποσοστά στη Μακεδονία.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Τζιτζικώστας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε :
«Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Του παρουσίασα το νέο, σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο διοίκησης που εισάγουμε, το οποίο έχει σαφή αναπτυξιακό προσανατολισμό και στόχο να εδραιώσει την Περιφερειακή διοίκηση και νοοτροπία.

Δεσμεύτηκα ότι θα αξιοποιήσουμε άμεσα όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τη στρατηγική θέση της Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην εθνική προσπάθεια για την ανάκαμψη της οικονομίας και την έξοδο από την κρίση.

Έλαβα τη διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα είναι αρωγός σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνουμε για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.