Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

"ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ" στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Παλιό Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Κιλκίς αθλητικές εκδηλώσεις με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ" που διοργάνωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο και περιλάμβανε παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, αγώνες μπάσκετ και χάντμπολ, σκυταλοδρομίες, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιδαγωγικά παιχνίδια όπως μουσικά στεφάνια, τσουβαλοδρομίες, τζαμί, παπαουτσοδρομίες, ουρές κ.α. στα οποία συμμετείχαν οι μαθητές. Υπεύθυνοι της εκδήλωσης ήταν οι γυμναστές του σχολείου κ.κ. Εμμανουηλίδης Κωνσταντίνος και Κοσμά Παρασκευή, και η παρουσίαση του προγράμματος ήταν άψογη. Ακόμη η Γ΄τάξη με υπεύθυνες δασκάλες τις κ.κ. Καϊτελίδου Ευδοκία και Παπαδοπούλου Ερατώ παρουσίασαν δραματοποιημένο το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά " Μια λαίμαργη Φάλαινα". Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα στους μαθητές που συμμετείχαν στους Σχολικούς Αγώνες Στίβου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σχολικός Σύμβουλος της 2ης Εκπ/κης Περιφέρειας κος Παπαδόπουλος Πάρης, η Πρόεδρος κα.Ζιούτα Κατερίνα και ο Αντιπρόεδρος κος Σερασκέρης Νίκος του Οργανισμού Αθλητισμού , Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, τους οποίους θερμά ευχαριστεί η Διευθύντρια του Σχολείου και οι εκπαιδευτικοί για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου, τη μικροφωνική κάλυψη της εκδήλωσης ( κος Θανάσης Ντέμκο) και γενικότερα τη ζεστή φιλοξενία τους στον προαναφερθέντα χώρο. Επίσης παρέστησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Ματίνα Ρωσοπούλου και οι γονείς των μαθητών/τριων.
Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία μια και το κέφι περίσσεψε, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν πραγματικά και έστειλαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και σμιλεύει προσωπικότητες υγιείς και ακέραιες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.