Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας για λαθρεμπορία τσιγάρων στον Προμαχώνα Σερρών

- Κατασχέθηκαν (28.000) πακέτα λαθραία τσιγάρων
- Η ζημία σε βάρος του Δημοσίου ανέρχεται περίπου στο ποσό των (88.000) ευρώ

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (18.06.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας 19, 23 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπορία τσιγάρων.
Ειδικότερα, στο 25ο χλμ της Ε.Ο. Προμαχώνα - Σερρών, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, εντόπισαν δύο οχήματα εγκαταλειμμένα και κλειδωμένα εντός των οποίων υπήρχαν λαθραία τσιγάρα. Οι αστυνομικοί έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση τα οχήματα και στο σημείο προσήλθαν να τα παραλάβουν οι τρεις προαναφερόμενοι αλλοδαποί με άλλο όχημα και συνελήφθησαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι εντός των οχημάτων υπήρχαν τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν ταινίες γνησιότητας, δεν είχαν εισαχθεί νόμιμα στην ελληνική επικράτεια και κυκλοφορούσαν χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.
Συνολικά εντός των δύο οχημάτων εντοπίστηκαν (28.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων μαρκών.
Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των οχημάτων.
Η ζημία σε βάρος του Δημοσίου από την μη καταβολή φόρων και δασμών υπολογίζεται από το Τελωνείο Σερρών περίπου στο ποσό των (88.000) ευρώ.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.