Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Εκδηλώσεις Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, στη Θεσσαλονίκη

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας.
Ειδικότερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
· Ομιλίες και εκδηλώσεις σε όλα τα σχολεία σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστούν από την Περιφερειακή Διεύθυνση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 10.15 π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας.
Ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Ευθυμίου Φωτόπουλου
11.00 π.μ.: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων του Γ’.Σ.Σ. από τους κ.κ.:
Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης
Στρατηγό Διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού
Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης
Δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων
Εκπροσώπους νομικών προσώπων
Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους οικείους Δήμους και θα περιλαμβάνουν επίσημη Δοξολογία, Ομιλία από τον οικείο Αντιπεριφερειάρχη, που θα εκφωνηθεί μετά το τέλος της Δοξολογίας και κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές, τα Πολιτικά Κόμματα και όποιο νομικό πρόσωπο θελήσει να τιμήσει την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου