Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Εκδηλώσεις Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, στη Θεσσαλονίκη

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας.
Ειδικότερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
· Ομιλίες και εκδηλώσεις σε όλα τα σχολεία σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστούν από την Περιφερειακή Διεύθυνση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 10.15 π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας.
Ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Ευθυμίου Φωτόπουλου
11.00 π.μ.: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων του Γ’.Σ.Σ. από τους κ.κ.:
Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης
Στρατηγό Διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού
Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης
Δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων
Εκπροσώπους νομικών προσώπων
Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους οικείους Δήμους και θα περιλαμβάνουν επίσημη Δοξολογία, Ομιλία από τον οικείο Αντιπεριφερειάρχη, που θα εκφωνηθεί μετά το τέλος της Δοξολογίας και κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές, τα Πολιτικά Κόμματα και όποιο νομικό πρόσωπο θελήσει να τιμήσει την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.