Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Απολογισμός και συμπεράσματα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Η αγωνιστική περίοδος 2011-12 είναι πλέον παρελθόν για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και ήρθε η ώρα να γίνει ο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Οι προσδοκίες στο ξεκίνημα της περιόδου για την πορεία της ομάδας ήταν μεγάλες βασιζόμενες στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και σε αυτή του προπονητή Χονδρόπουλου Ηλία. Το κακό ξεκίνημα όμως στέρησε βαθμούς και αυτοπεποίθηση καθώς μετά από τρις ισοπαλίες και μια ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα έμεινε μακριά από την κορυφή αλλά και μακριά από τις προσδοκίες όλων. Τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 38 βαθμούς και 51-35 τέρματα πετυχαίνοντας 9 νίκες, 11 ισοπαλίες και 6 ήττες. Καλύτερη συγκομιδή βαθμών αυτή του 1ου γύρου με 21 βαθμούς. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Ρωσσίδης Άκης με 14 τέρματα ενώ στην δεύτερη θέση με 8 βρέθηκε ο Φουντουκίδης Γρηγόρης. Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου σήμανε και το τέλος της παρούσας διοίκησης καθώς σε περίπου δυο μήνες θα την διαδεχθεί η νέα που θα οδηγήσει την ομάδα το 2012-13 για 25η συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.