Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Πολίτες Αριστοτέλη: "Νέος λίβελος από το γερμανικό περιοδικό FOCUS σε βάρος της Ελλάδας.."

Τα 'σπασαν και τα 'καψαν....
οι μεταλλωρύχοι στην Ιερισσό
κατά το FOCUS...!!!
Χάρη στις καλές υπηρεσίες ....των εγχώριων "υπερπατριωτών" και "σωτήρων του περιβάλλοντος"... 
Ο νέος λίβελος που δημοσίευσε σήμερα το γνωστό για τον ανθελληνισμό του, Γερμανικό περιοδικό Focus, αφορά τη ΒΑ Χαλκιδική και τα όσα έγιναν πρόσφατα στην Ιερισσό και τις Σκουριές.
Γράφτηκε με "πληροφορίες", που δόθηκαν από το "Παρατηρητήριο...". Λέει πράγματα τα οποία επιβεβαιώνουν εις το έπακρο το χυδαίο μηχανισμό της μαύρης προπαγάνδας, που στηλιτεύουμε εδώ και ένα χρόνο.
Χαρακτηριστικά θα σας αναφέρουμε ότι για τη Μαύρη Παρασκευή της Ιερισσού, όπου όλοι γνωρίζουμε ότι 100 με 150 άτομα μετέτρεψαν σε εμπόλεμη ζώνη τη περιοχή μέσα και έξω από το δημαρχείο, κρατώντας ομήρους 40 ανθρώπους, μεταξύ αυτών, το δήμαρχο, τους συνεργάτες του και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, το Focus το παρουσιάζει ως εξής:
" ...Και πάλι ήρθαν ειδικές μονάδες της αστυνομίας από τη Θεσσαλονίκη και επιχείρησαν σε συνεργασία με τους μεταλλωρύχους(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), χρησιμοποιώντας δακρυγόνα, σφαίρες από καουτσούκ και βόμβες κρότου λάμψης να διαλύσουν το πλήθος των 2500 χιλιάδων διαδηλωτών. Μεταξύ αυτών γέροι και παιδιά. όταν είδαν πως δεν τα κατάφερναν οι αρχές έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα...(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)"
Τέτοια και άλλα πολλά παραληρηματικά ψεύδη γράφει το focus τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε εκτενώς αύριο.
Η ώρα είναι 23:25 και οι πληροφοριοδότες-συνεργάτες των Γερμανών λιβελογράφων, ακόμα δεν έχουν αναρτήσει την άκρως δυσφημιστική για την Ελλάδα και τη Χαλκιδική "επιτυχία" τους. Η θολή "δεξιά" πτέρυγα τους το ανέβασε νωρίτερα, κάνοντας copy paste από το www.enikos.gr Τι συνέβη; Τους έπιασαν οι ντροπές και οι τύψεις; Είναι πολύ αργά πια... Έγραψαν ίσως την πιο μαύρη σελίδα τστα χρονικά της προπαγανδιστικής παρουσίας τους...

3 σχόλια:

  1. Οι ξένοι ,είτε είναι Γερμανοί είτε είναι Καναδοί υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τα συμφέροντα τους . Εσείς γιατί ξεπουλάτε τη γη σας σ' αυτούς ;; Γιατί δεν επιλέγετε άλλες εργασίες ; Εχετε αναλογιστεί τις ευθύνες σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιμονή σας να δημοσιεύεται άρθρα στα τοπικά μέσα του Κιλκίς δείχνει πόσο η εταιρεία σας θέλει να προωθήσει τις απόψεις της στην τοπική μας κοινωνία, αλλά μέχρις εδώ. Κάθε μια απ' αυτές (τις απόψεις) έχει απαντηθεί. Μέχρις ότου να μας δείξετε μια φωτογραφία αποκαταστηθέντων μεταλλείων χαλκού-χρυσού, μέχρις ότου να μας δείξετε μεταλλείο χωρίς μόλυνση τού γύρω απ'αυτήν περιβάλλοντος,μέχρις ότου να μας δείξετε ζωή γύρω από μεταλλείο μετά από 10-20 χρόνια λειτουργείας του, μην τολμήσετε να μας ενοχλήσετε. Έχουμε να κάνουμε πιο αξιοπρεπέις δουλειές από το να είμαστε (για 500 €) τσιράκια του μεγαλοεργολάβου. Ξέρουμε ποιός είναι ο κερδισμένος σ' αυτές τις περιπτώσεις και έχουμε αποφασίσει άλλο μέλλον για τα παιδιά μας, απ΄αυτό της καταστροφής. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai se sena filarako kalo pasxa. exeis dikio allata lefta einai 1000 gia proto misto. kali anastash

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.