Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ρεζίλι πανευρωπαϊκώς (video)

Το Γαλλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι France2, στην εκπομπή του: «Ειδικός απεσταλμένος», την Πέμπτη 20-12-2012 είχε μια εκπομπή για την Ελλάδα, με τίτλο: «Ελλάδα: Το μεγάλο ξεπούλημα».

Το κανάλι είναι πανεθνικής εμβέλειας και την συγκεκριμένη εκπομπή, εγκυρότατη, την βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στα 25 περίπου λεπτά της εκπομπής γίνεται εκτενής αναφορά για τα περιουσιακά στοιχεία και την κληρονομιά που έβγαλε η χώρα μας κυριολεκτικά στο σφυρί (νησιά, λιμάνια, παλάτια, ακόμα και μεταλλεία), καθώς και για τις κακοδαιμονίες μας.

Το τελευταίο μέρος της εκπομπής (αυτό που προβάλλουμε) αφορά την πονεμένη ιστορία των μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική και τον σκοτεινό ρόλο του Πάχτα σ’αυτήν.

Πόσα πήρες; Τον ρωτά η δημοσιογράφος κι αυτός εθίγη, η τιμή του δηλαδή (κυριολεκτικά, όπως επεσήμανε εύστοχα ένα άλλο blog) και σταμάτησε την συνέντευξη.

antigoldgreece.wordpress.com

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση
    Ας σκεφτούμε καλά λοιπόν πριν χαρίσουμε την ψήφο μας στον επόμενο επιτήδειο - ειδικά όταν υπόσχεται θέσεις εργασίας ..... οι οποίες ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μη ξεχνάμε ότι ο κ.Πάχτας υπήρξε βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
    Αυτό τα λέει όλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ο Πάχτας δεν είναι,πάρα πολλοί είναι.Εκεί στο Κιλκίς αυτά τα μπουμπούκια τους βουλευτές γιατί τους βγάζεται και τους γλείφεται τόσα και τόσα χρόνια όλοι,λες και έχουν κάνει τρομερά έργα εκεί.Εχουν κανει πολλά έργα για την τσέπη τους αλλά τι περιμένεις από το χαφιεδιλίκη όλου του κόσμου να πάει μπροστά η χώρα και ο νομός σας,όπως και σε όλη την Ελλάδα γίνεται αυτό ενοείται,υπανάπτικτοι μια ζωή όσοι θα απομείνεται να τους στηρίζεται πλέον.Που να στηρίξεται όμως νέα άτομα ανεξάρτητα που δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα και θέλουν να βοηθήσουν!!!Τώρα που θα είστε άνεργοι χρόνια ή θα απολυθήται ή θα πέρνεται μισθούς 400 ευρώ να συνεχίσεται να στηρίζεται όλα τα κόμματα για να σώσουν τη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://naftilos.blogspot.gr/2008/12/blog-post_6528.html

    Τελικά δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω....!!!!


    και αν συνεχίσετε να ψάχνετε στο διαδύκτιο πολλά άλλα θα βρείτε....που ίσως φανούν χρήσιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 28/12 3:35 πάρτο χαμπάρι : "ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ή ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΣ " Εμάς μας νοιάζει να σωθεί ο τόπος. Τώρα αν εσύ θέλεις να μας ξεπλένεις τον Πάχτα με το να βρωμίσεις κάποιον από τους χιλιάδες που δρούμε κατά των μεταλλείων - δείχνει είτε τη στενοκεφαλιά σου - είτε το συμφέρον σου.....

      Ουρίτσα!

      Διαγραφή
    2. Ούτε τον ξερω ούτε θέλω να τον γνωρίσω (τον Πάχτα).... το ουρίτσα είναι για μένα ή για σένα????...τέλως πάντων εγω δεν θέλω χειραγώγηση και παραπληροφόρηση...δεν ημουν ούτε θα γίνω ουρίτσα κανενός αλλα δεν πρόκειται να με πιασουν και Κώτσο

      Διαγραφή
    3. και κάτι άλλο για να ξεκαθαρίζουμε ορισμένα πράγματα... για πιο λόγο δεν κινήστε νομικά στο συγκεκριμένο blog που σας κατηγορεί??? (νομίζω υπάρχουν κι άλλα )
      "ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ή ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΣ " Εμάς μας νοιάζει να σωθεί ο τόπος."
      από που εβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν θέλω να σωθει ο τόπος ή ότι σκαρφίστικα κάτι και θέλω το κακό κάποιον ανθρώπων?? τι εννοείς???

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.