Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση Βασίλη Σιαμπάνη από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" για την υπόθεση Λαυρεντιάδη

"Η υπόθεση Λαυρεντιάδη βρίσκεται επιτέλους στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης.
Οι πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν αναπτύσσοντας μονοπώλεια σε συγκεκριμένους παραγωγικούς τομείς έπληξαν μεταξύ άλλων τους Κιλκισιώτες αγρότες εκτοξεύοντας στα ύψη τα έξοδα για τα αγροτικά τους εφόδια. Οι εκάστοτε αντιδράσεις της Κυβέρνησης δεν είχαν φέρει κανένα αποτέλεσμα κι αποδείχτηκαν αντιδράσεις "βιτρίνας".
Μέχρι σήμερα δεν είδαμε καμμία αντίδραση από τους "αιρετούς άρχοντες" του νομού μας. Ελπίζουμε τουλάχιστον ότι με τη νέα χρονιά δεν θα δούμε ούτε θετική στάση από τους αιρετούς.."

5 σχόλια:

  1. Τι φταίνε οι λοιποί "αιρετοί" δηλαδή αν οι αγρότες ψηφίζουν στο Κιλκίς αυτούς που συνεργάζονται με Λαυρεντιάδηδες; Το τραβάει ο οργανισμός τους το δούλεμα...ειδικά κάτι Αγροτοπατέρες...ή τους παρακινούσε ο τελευταίος Κιλκισιώτης Αγροτοϋπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή υπάρχει κάτι για το οποίο οι αιρετοί του νομού μας μπορεί να κρατήσουν και θετική στάση;

    Έχουμε θέμα η εγώ κάνω λάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάτε ρε παιδιά, ποιοί έχουν σχέση με τις υποθέσεις Λαυρεντιάδη στο Κιλκίς;
    Δε διαβάσαμε τίποτε στα τοπικά νέα!!! τα τελευταία χρόνια. Γιατί πέρασε απαρατήρητο; τυχαία ή σκόπιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως γίνετε πάντα αυτό το Κιλκίς να βγάζει σκάνδαλα μικρά η μεγάλα χωρίς να έχει κάνει τίποτε για τους πολίτες του όλα αυτά τα χρόνια δεν το καταλαβαίνω . τώρα και με τον Λαυρεντιάδη, τι να πει κανείς έχουμε ξεφύγει τελείως ως νομός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.