Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Βόλτα στην Κεντρική Μακεδονία με Mini Van !!

Μια πολύ έξυπνη, πρωτότυπη, μα κυρίως ελκυστική οικονομικά ιδέα, προσπαθεί να υλοποιήσει ο Ξενώνας «Δημοσθένης» στη Γουμένισσα Κιλκίς.
Η συγκεκριμένη προσφορά, με το σύνθημα «Βόλτα στην Κεντρική Μακεδονία με Mini Van», αφορά παρέες (Individual travelers in mini groups). Αν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν κράτηση 5 μέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, θα υπάρχει διαθέσιμο mini van για παρέες των 8-9 ατόμων (ένας/μια εκ των οποίων θα είναι ο οδηγός του mini van) από τις εξής πόλεις : Πάτρα, Αθήνα, Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Καβάλα.

Οι ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές του πακέτου συμπεριλαμβάνουν:
- το κόστος ενοικίασης του αυτοκινήτου
- διαμονή για 3 ή 4 μέρες
- πρωινό
- γεύμα ή δείπνο

Για τις 3 νύχτες το κόστος είναι 149 ευρώ (κατά άτομο) και τις 4 νύχτες 179 ευρώ (κατά άτομο)

Οι περιοχές που προτείνονται στο διαφημιστικό φυλλάδιο ως προορισμοί είναι ενδεικτικές, αλλά σε αυτές υπάρχει συνεργασία του ξενώνα «Δημοσθένης» με εστιατόρια, λουτρά, βαρκάρηδες κλπ. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες, δεν θα χρειαστεί να προνοήσουν για τίποτα, παρά μόνο να βρουν μια καλή παρέα η οποία θα έχει το απαιτούμενο κέφι μέσα στο Van, αλλά και κατά την παραμονή τους στη γραφική Γουμένισσα !! Να προσθέσουμε ότι η Γουμένισσα είναι φημισμένη για τα εξαιρετικά κρασιά της, αλλά και για τις περίφημες παραδοσιακές τοπικές μπάντες, τα γνωστά "Χάλκινα".
Πληροφορίες-κρατήσεις www.dimosthenis.gr , τηλ 23430-41302, 2109959229, 6979112663


Πηγή: Omorfa Taxidia facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.