Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση Βασίλη Σιαμπάνη για τις προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα

Ο Σιαμπάνης Βασίλης, μέλος του Τομέα Μακεδονίας Θράκης του κινήματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", δήλωσε τα εξής: "Μετά και της προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα για "εθνική ανεξαρτησία όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα" χαρακτηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο  "αλβανικό έδαφος" την Πρέβεζα προκάλεσε την ματαίωση συνάντησης του υπουργού εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου. Τώρα ήρθε η σειρά του προέδρου της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι να δηλώσει πως δεν υπάρχουν εδαφικές αξιώσεις από την Αλβανία απέναντι στους γείτονές της.

Τι θέλει να πει και ο πρωθυπουργός αλλά και ο πρόεδρος της Αλβανίας ότι η Πρέβεζα είναι αλβανικό έδαφος αλλά μας κάνουν την χάρη και δεν έχουν εδαφικές αξιώσεις από την Ελλάδα;

Μήπως για ακόμα μια φορά σπρώχνουν τους αλβανούς και της Αλβανίας αλλά και αυτούς που διαμένουν στην Ελλάδα σε πράξεις που δεν συμβάλουν στην καλή γειτονία μεταξύ των δυο κρατών;

Από την πλευρά της κυβέρνησης είδαμε μια επιγραμματική δήλωση.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντέδρασαν έντονα μέσω του Τομεάρχη εξωτερικών κου Τέρενς Κουϊκ. 

Τι άποψη έχουν τα άλλα κόμματα στο θέμα; Η λεγόμενη αριστερά έχει ξεκάθαρες θέσεις στα εθνικά θέματα; Η όλη στάση τους όλα αυτά τα χρόνια απέναντι σε εθνικά θέματα κυρίως των κομμάτων της λεγόμενης αριστεράς είναι γνωστή γι αυτούς που είναι ενημερωμένοι και ασχολούνται με εθνικά ζητήματα. Μήπως όμως ήρθε ο καιρός να ενημερώσουν και των υπόλοιπο λαό για της θέσεις τους πριν βρεθούν οι ψηφοφόροι τους προ εκπλήξεως;¨"

9 σχόλια:

  1. Χαχαχα, άσε μας ρε βασιλάκη σιαμπάνη. Ασχολείσου με το βοδυ μπιλντιγκ και άσε την πολιτική για άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου τον λες βασιλακη θα των ξερεις προσωπικα...να σε δω μαγκα να του τα λες στο πρωσοπο οχι σαν ανωνυμος...και κοιτα εσυ να ασχοληθεις μετα βοδια σου που εχεις και γνωμη αταλαντε.

      Διαγραφή
    2. Σιγά να μην μπορούσε να τα πει πρόσωπο με πρόσωπο, κάτι τέτοιοι τύποι κρύβονται συνήθως πίσω από κανένα κομματόσκυλο και γαυγίζουν και αυτοί χωρίς κανένα απόλυτος νόημα.

      Διαγραφή
  2. Σιαμπάνη έχεις απόλυτο δίκιο συνέχισε να τους τη λες . βλέπεις μόλις την πεις στην όντος λεγόμενη αριστερά και μπούρδες κατευθείαν χαλιούνται τα πατριωτάκια με της ανθελληνικές θέσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ενώ περιμένεις μια τέτοια δήλωση από έναν βουλευτή της Μακεδονίας την βλέπεις από έναν πολιτευτή μόλις μερικών μηνών . μήπως θα έπρεπε άλλος να είναι τελικά βουλευτής και άλλος πολιτευτής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό που όλοι έγιναν πολιτευτές δεν το καταλαβαίνω ακόμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νεα παιδια με ψυχη !!!!
    οχι τα ιδια προσωπα χωρις αποψη για εθνικα θεματα φτανει ποια καποιος πρεπει να μιλησει επιτελους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπιλακο καλα τα λες μην ακους κανεναν.ΣΥΝΕΧΙΣΕ.Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....σε ΟΛΑ....πιστευω να καταλαβενεις τι εννοω...οσο για το μποντι μπιλντιγκ, λεγανε....
    νους υγιής εν σώματι υγιεί, και οχι νους γυρος εν πιτσας υγιει...οσο για τα βοδια, μηπως ο ...¨"φιλος σου" εννοει τις κερκινης τα βουβαλια...???



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.