Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΕΦΕΤ βρήκε ψόφιο ποντίκι στο «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα Α.Β.Ε.Ε.»

Αυτό είναι ζωντανό ποντίκι
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων, προχώρησε στην Προσωρινή Αναστολή Λειτουργίας της επιχείρησης «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα Α.Β.Ε.Ε.», στον Τύρναβο, οδός Κιλελέρ 14, σύμφωνα με τον Ν. 2741/1999.
Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκαν σοβαρές παραβάσεις της Υγειονομικής Νομοθεσίας και των Κανονισμών της Ε.Ε. (εκτεταμένη ύπαρξη περιττωμάτων τρωκτικών σε διάφορα σημεία της επιχείρησης και εντοπισμός νεκρού ποντικού σε χώρο πώλησης). Η προσωρινή αναστολή λειτουργίας της ανωτέρω επιχείρησης έγινε προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία, μέχρι την αποκατάσταση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν.
Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, κύριος Γιάννης Μίχας, δήλωσε σχετικά : «Η προστασία της υγείας των καταναλωτών είναι βασικός στόχος των υπηρεσιών του ΕΦΕΤ.
Βρισκόμαστε προ της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και έχω ήδη δώσει εντολή στις υπηρεσίες μας για εντατικοποίηση των ελέγχων. Πρόθεσή μας είναι να μην επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση η δημοσιονομική κρίση να αποτελέσει αφορμή να έχουμε και διατροφική κρίση. Γι' αυτό το λόγο, παρά τις αντιξοότητες στις οποίες έχω αναφερθεί με δημόσιες δηλώσεις μου αλλά και σε επικοινωνία μου με τον αρμόδιο υπουργό, προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ που μας διατίθεται για να προστατεύσουμε την υγεία των καταναλωτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.