Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

“Το δάσος των Χριστουγέννων» από 5 Δεκεμβρίου 202 έως 6 Ιανουαρίου 2013 στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας

Η παρουσίαση της διοργάνωσης «Το Δάσος των Χριστουγέννων» ήταν το θέμα της ενημερωτικής συνάντησης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (14/11) στην αίθουσα εκδηλώσεων «Εστία Μουσών». Το Δάσος των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει στη Νάουσα και στο άλσος Αγίου Νικολάου το διάστημα από 5 Δεκεμβρίου 2012 έως 6 Ιανουαρίου 2013. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ολοκληρωμένη δράση, η οποία αναδεικνύει το εορταστικό χρώμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον του Αγίου Νικολάου. Διοργανώνεται από την εταιρεία VEGALINE με τη συνεργασία της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ Α.Ε.) και την υποστήριξη του Δήμου Νάουσας.

Στη συνάντηση πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση του project με τη μορφή, τους χώρους, τη λειτουργία και τη συμμετοχή εμπόρων και επαγγελματιών.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι στόχος της πρωτότυπης πρωτοβουλίας, εν καιρώ ιδιαίτερων οικονομικών συνθηκών, είναι η Νάουσα και το πανέμορφο άλσος Αγίου Νικολάου, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και για ένα μήνα, να γίνει τόπος προορισμού επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό και με τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου «3-5 Πηγάδια», συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη της πόλης με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις παραδόσεις των εορταστικών ημερών. Απηύθυνε κάλεσμα στους εμπόρους και τους επαγγελματίες να στηρίξουν την πρωτοβουλία, συμμετέχοντας στο «Δάσος των Χριστουγέννων», εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Νάουσας στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Για τη συνεργασία στην υλοποίηση του «Δάσους των Χριστουγέννων» μίλησε επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΤΑ Α.Ε. κ. Γιάννης Γκαρνέτας.

Το αγαπημένο Δάσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, με την ασύγκριτη ομορφιά μεταμορφώνεται για ένα μήνα σε Δάσος των Χριστουγέννων! Παραμυθένια Μανιταρόσπιτα, χιονισμένα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικο λούνα πάρκ, και πολλές γιορτινές δράσεις για διασκέδαση συνθέτων ένα λαμπερό σκηνικό μέσα στη φύση, το οποίο περιλαμβάνει:

· Το φαντασμαγορικό Σπίτι και Ταχυδρομείου του «Αη-Βασίλη»

· Τη Φάτνη και το Πάρκο με τα Ελάφια

· Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, Carrousel και πολλά παιχνίδια

· Δημιουργικά Εργαστήρια και αμέτρητα φανταστικά ξωτικά, ζωάκια του δάσους, λουλουδονεράιδες και καλικαντζάρους για ατελείωτο παιχνίδι.

Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα τοποθετηθούν καλαίσθητοι εμπορικοί οικίσκοι (περίπτερα) προσφέροντας τη δυνατότητα στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να συνδυάσουν τη ψυχαγωγία και το παιχνίδι με αγορές διαφόρων ειδών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Βαδόλας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου κ. Γιάννης Γιαννούλης, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Γιώργος Ηλίας, κ. Μαρία Καρυδά, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων, αρκετοί επαγγελματίες, έμποροι και πολίτες.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Δάσος των Χριστουγέννων»: VEGALINE τηλ. 2310 785124, κ. 6977785045, κ. 6977597494, www.christmas-forest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.