Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Στο συνέδριο Διασυμμαχιακής Συνομοσπονδίας του ΝΑΤΟ οι έφεδροι αξιωματικοί Κιλκίς


Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου των Έφεδρων Αξιωματικών Κιλκίς, ο πρόεδρος κ. Κώστας Παπανικολάου συμμετείχε στην ετήσια συνεδρίαση της Διασυμμαχιακής Συνομοσπονδίας Έφεδρων Αξιωματικών μελών του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στην Λεπτοκαρυά Πιερίας 16-21 Οκτωβρίου.
Κατά την διάρκεια του συνεδρίου είχε την ευκαιρία γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων σε ότι αφορά την λειτουργία του θεσμού των Έφεδρων Αξιωματικών με προέδρους άλλων χωρών σε θέματα εθελοντισμού, εκπαίδευσης, επικοινωνίας των Έφεδρων της Συνομοσπονδίας, προσκαλώντας τους στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς.
Ο Σύνδεσμος στάθηκε κοντά στην προσπάθεια των Αξιωματικών του Πολυεθνικού Κέντρου ΠΚΕΕΥΕ που εδρεύει στην Κρηστώνη και στα πλαίσια του Συνεδρίου ήταν παρόντες με τον Διοικητή Αντισυνταγματάρχη κ. Νικόλαο Αραμπατζή προκειμένου να ενημερώσουν με υλικό τις αποστολές για το επιτελούμενο έργο αποδεχόμενο Εφέδρους από χώρες του ΝΑΤΟ να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα ως εκπαιδευόμενοι αλλά και ως εκπαιδευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.