Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Γεωργαντάς για Αγαθοπούλου: "Διαπράττει τεράστιο ολίσθημα "

Ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γ. Γεωργαντάς προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: "Με έκπληξη ανέγνωσα δήλωση της συναδέλφου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Αγαθοπούλου με την οποία προσκαλεί τους άλλους δυο βουλευτές του νομού να καταψηφίσουμε τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, επικαλούμενη τα συμφέροντα του λαού.


Σε ό,τι με αφορά και σεβόμενος τόσο την ίδια προσωπικά όσο και τον θεσμικό της ρόλο, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Είναι τουλάχιστον άκομψο σε προσωπικό επίπεδο να απευθύνει η κ. Αγαθοπούλου συμβουλές και νουθεσίες σε συναδέλφους της αναφορικά με τη στάση τους για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Επειδή γνωριζόμαστε σε αυτόν τον τόπο και είναι γνωστή η πολιτική διαδρομή του καθενός, θα συνιστούσα στην κυρία συνάδελφο να αρκεστεί στην εκ μέρους της εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού όπως εκείνη νομίζει και να αφήσει και σε εμάς το ίδιο δικαίωμα.
Κι αν σε προσωπικό επίπεδο θα μπορούσα να προσπεράσω την πρόκληση της συναδέλφου, σε πολιτικό επίπεδο πολύ φοβούμαι ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαπράττει τεράστιο ολίσθημα προσκαλώντας σε αποστασία βουλευτές άλλων κομμάτων. Και μάλιστα επικαλούμενη το δημοκρατικό πολίτευμα.
Και τώρα επί της ουσίας:
Θα ήμουν πρόθυμος να μην ψηφίσω κι εγώ το πακέτο των σκληρών μέτρων αν η κ. Αγαθοπούλου μπορούσε να μου εγγυηθεί ότι με δικές της και του κόμματός της συγκεκριμένες προτάσεις κι όχι με ευχολόγια, θα εξασφαλιζόταν:
1. Η παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ
2. Η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών (αγορά μετοχών των τραπεζών από το κράτος με ενίσχυση της ρευστότητάς τους). Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από τη μια να συμπάσχουμε με ανέργους, εμπόρους, βιοτέχνες και επαγγελματίες ότι η αγορά έχει στεγνώσει, χρήμα δεν κυκλοφορεί, οι τράπεζες δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη, καθημερινά χάνονται θέσεις εργασίας και από την άλλη να φράσσουμε με τη στάση μας τη μόνη δυνατότητα να εισρεύσει «ζεστό» χρήμα στην αγορά, μέσω της ανακεφαλοποίησης  (μερικής κρατικοποίησης) των τραπεζών. Εκτός κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εφεύρει άλλο σύστημα, πλην του τραπεζικού, με το οποίο χρηματοδοτείται η οικονομική δραστηριότητα.
3. Η συνέχιση της χρηματοδότησης της λειτουργίας του ελληνικού κράτους (υγεία, παιδεία, άμυνα, κοινωνικές δαπάνες, πληρωμή δημόσιων υπαλλήλων κ..ο. κ.) αφού ακόμα και σήμερα παρά τις περικοπές η λειτουργία του είναι ελλειμματική
Είναι εύκολο να εμπορεύεται κάποιος τον πόνο που προκαλούν στους πολίτες πολλά από τα μέτρα δημοσιονομικής εξισορρόπησης, ακριβώς επειδή λαμβάνονται πολύ καθυστερημένα. Σε μια κοινωνία που χρειάζεται όσο τίποτε περισσότερο την αλλαγή των κατεστημένων δομών με τις οποίες ολιγάριθμα τμήματα πληθυσμού απομυζούν με χαριστικά προνόμια τον κόπο των πολλών, αποτελεί ακραίο συντηρητισμό η οχύρωση στο χθες, η εμμονή στην πολιτική του «μην θίγετε τα κακώς κείμενα».
Η υπεύθυνη στάση και συνάμα ο δύσκολος δρόμος είναι να χαράξει μια κυβέρνηση τη σταθερή πορεία προς την έξοδο από την κρίση και την δρομολόγηση της ανάπτυξης μέσα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.
Ενόψει λοιπόν των κρίσιμων αποφάσεων που καλούμαστε να λάβουμε, μοναδικό οδηγό έχω τη συνείδησή μου, τις ιδέες και τις αξίες μου καθώς και τα πραγματικά συμφέροντα του τόπου και των συμπολιτών μου. Και βεβαίως θα κριθούμε όλοι για τη στάση μας αυτή και στο κοντινό και στο απώτερο μέλλον."

28 σχόλια:

  1. δε μας εξηγείς ρε φίλε πως όταν τα μέτρα τα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚμέχρι και πριν 1 χρόνο, ήσασταν αντιμνημονιακοί και τώρα τα θεωρείτε απαραίτητα
    τάχα για το καλό μας .Ολοι το ίδιο είστε,ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, το έχετε αποδείξει, φιλολαικοί μέχρι να πάρετε την εξουσία, μετά με τις τράπεζες και τα συμφέροντα και ας έχει ξεζουμιστεί ο λαουτζίκος.

    Αλήθεια ο 1325 είσαι εσύ ή απλή συνωνυμία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ? ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ?ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 1325 ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Γεωργαντά, εσύ διαπράττεις τεράστιο ολίσθημα.
    Οι δικαιολογίες σου είναι δικαιολογίες "του αέρα" (ή για να καθυσηχάσουν τη συνείδησή σου;), και βαρεθήκαμε να τις ακούμε από το κόμμα σου (που δυστυχώς και εγώ ψήφισα) και γενικά από την τρόικα εσωτερικού.
    Γνωρίζεις πολύ καλά ότι το πρόγραμμα δε βγαίνει.
    Γνωρίζεις πολύ καλά ότι παρόλα τα επαίσχυντα, μέχρι τώρα, μέτρα η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι κατά πολύ χειρότερη από το 2009.
    Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η συνταγή που ακολουθούμε είναι λάθος.
    Γνωρίζεις πολύ καλά ότι από τα 31,5 δις της δόσης τίποτε δε θα πάει στο λαό. Τη δε ανακεφαλαίωση των τραπεζών θα πληρώσει πάλι ο ελληνικός λαός.
    Εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό, κ. βουλευτά, υφαρπάζοντας την ψήφο του, όπως έκανε και ο Γιωργάκης το 2009, αποδεικνύεστε χειρότεροι, κ.βουλευτά, με τα μέτρα που παίρνετε, από το ΠΑΣΟΚ, και υμνείτε αυτό που πέρυσι τέτοια εποχή καταδικάζατε: τη συνταγή της τρόικας εξωτερικού (θα σας κάνει καλό αν δείτε κανένα βίντεο με το τι έλεγε πέρυσι τέτοια εποχή ο Σαμαράς για τα Μνημόνια και τη συνταγή της τρόικας).
    Διαπράττετε γενοκτονία, κ Γεωργαντά, και αυτό είναι κακούργημα.
    Όποιος ψήφισε τα προηγούμενα μέτρα και όποιος ψηφίσει τα τωρινά είναι υπόλογος απέναντι στο λαό και θα έρθει η στιγμή που θα κληθεί -αυτή είναι η ευχή όλων των Ελλήνων- να δικαστεί και να καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως τα λες ακριβώς είναι ! Ούτε λέξη παραπάνω, ούτε λέξη λιγότερη...

      Το προγραμμα απλά δεν βγαίνει.Αλλα εχει πολλή κονόμα η διαχείριση του χρέους.Εκεί είναι η ουσία.Πασοκ και ΝΔ κατεστρεψαν τη χωρα και βάζει ένα χεράκι και ο Κυρ Φανούρης.

      Διαγραφή
  4. Σιγά μην ιδρώσει το αυτί του,δουλειά έχει τώρα ο σαρακατσάνος,μαζέυει ρούχα και βάφει παιδικές χαρές.Οι κιλκισιώτες όμως εκεί ακόμα κοιμούνται και θα κοιμούνται επαόριστων εις τον αιώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για το 1325 της λιστας λαγκαρντ πολυ σιγη ιχθυος τηρεις. γιατι αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1325 1325 1325 1325 1325

    GEORGIOS GEORGANTAS (GEORGES) Ou vas tu?

    ΜΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΤΗς ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καημενοι ψηφοφοροι της νεας δημοκρατιας..αυτον σαν αφθαρτο τον ψηφισατε κ τον βγαλατε?απο το υφος του κ το περπατημα του φαινεται ποσο πονηρο στοιχειο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα και εκτειθεστε .... ο γεωργαντας που αναφέρεται στην επιμαχη λίστα είναι γεννημένος το 1940 ... αλλά βέβαια όλα τα παπαγαλάκια τρέχουν μη χασουν την ευκαιρία να ρίξουν λάσπη... τελοσπαντον ο καθενας κρίνεται για τισ επιλογές του,όχι όμως πριν να δούμε τα αποτελεσματα αυτων των επιλογών...τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ 8.31 ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ? ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΞΩ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ,ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΙΔΙΩΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ?
      ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

      Διαγραφή
  9. μεγαλε 8κ31 εσυ ειδες την ταυτοτητα του 1325?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανώνυμοι 9.39 και 9.58 ,το ζήτημα πράγματι είναι αν τα χρήματα που εμφανίζονται να έχουν βγει στο εξωτερικό είναι δηλωμένα και έχουν φορολογηθεί στην Ελλάδα .όλα τα υπόλοιπα είναι σαπουνόφουσκες για να αποπροσανατολίσουν από τα σοβαρά (προφανώς δε σας κάνει εντύπωση οτι η λίστα κυκλοφόρησε τις ημέρες αυτές που αποφασίζουν τα μέτρα ).
      Ως προς το αν ταυτίζονται τα δύο πρόσπωα ,οταν θα βγει το επομενο τευχος από το περιοδικο του μπαξεβανη και το ξεκαθαρίσει θα με θυμηθείτε και θα καταπιείτε τις γλωσσες σας ...προσεξτε όμως μην τις δαγκώσετε και δηλητηριαστείτε...

      Διαγραφή
  10. γιωργακη μακρυνανε οι ποδιες σου σκεπαστηκαν οι πομπες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Γεωργαντα δεν συμφωνώ με τις θέσεις σου και με το πως θα σώσετε την Ελλάδα.
    Δεν διάβασα σε κανέναν από τους σχολιαστές να απαντήσουν στις ερωτήσεις που απευθύνεις στην κ. Αγαθοπούλου. Να μας απαντήσουν με ποιόν τρόπο θα σώσει η κ. Αγαθοπούλου με το κόμμα της την Ελλάδα!
    Δεν πίστευα πως μία νέα βουλευτής θα προσπαθούσε να κάνει υποδείξεις και νουθεσίες σε συναδέλφους της
    Τέλος, μη επιμένετε ότι θα σώσετε την Ελλάδα.
    Με πρωθυπουργό που "μοιάζει" με τον Γιωργάκη, γιά να μη πούμε ότι είναι χειρότερος, μη μιλάς γιά ΣΩΤΗΡΙΑ.
    Και ύστερα μη ξεχνάς, πως έχουμε κυβέρνηση Ν.Δ. αλλά εξουσιάζει η αριστερά. Γίνατε υποχείρια αριστεριστών. Οπότε αν δείτε που φθάσαμε με τους "προοδευτικούς και τους σοσιαλιστές" θα κατλάβεται γιά τι έχω τις αντιρρήσεις μου
    Γιώργο γιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραία τα λέτε ρε ανώνυμοι! Για πομπές, για μη νόμιμα χρήματα, για λίστα Λαγκάρντ και άλλα. Δεν βάλατε κανένα όνοματεπώνυμο όμως να αποκτήσει ουσία. Ο καθένας πίσω από την ανωνυμία του λέει τα πάντα. Εδώ όμως χρειάζεται ένας εισαγγελέας για να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φίλε μου οι Εισαγγελείς χρειάζονται για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους αλλά όχι όπως το εννοείς εσύ. Οι Εισαγγελείς είναι για να κάνουν αυτό που πρέπει για να μην εκτίθενται οι ανώνυμοι.
      Για σένα ποια είναι η ουσία δηλαδή; να κυνηγάνε τον κοσμάκη για συκοφαντική δυσφήμιση κι όχι να λάμπει απλά η αλήθεια;
      Α!!! κι εσύ ανώνυμος ε;

      Διαγραφή
  13. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.01 ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ φιλαράκι τί είσαι; ο ανώνυμος Δικηγόρος του; για @@@@κες ψάχνεις; Άντε είμαστε κακοί και "κρυβόμαστε" εσύ που είσαι "καλός" γιατί κρύβεσαι; για την ουσία έχεις να πεις τίποτε ή δεν έχεις εξουσιοδότηση;

      Διαγραφή
  15. ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΒΟΛΕΥΤΗ,ΤΡΙΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ,ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ?ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:01: Οκ. Είμαι ανώνυμος αφού αυτό είναι το παιχνίδι. Όχι, κύριοι. Για κάθε τι που βγαίνει στον αέρα δεν λέω τον τάδε ή δείνα πολιτικό να βγάλει ανακοίνωση διάψευσης. Είδαμε τον κ. Γεωργαντά στην λίστα Λαγκάρντ και γράφτηκαν σχόλια για παράνομα χρήματα και ένα κάρο άλλα. Επιβεβαίωσε κανένας ότι είναι ο βουλευτής Γεωργαντάς ή κάποιος άλλος. Ποιος μου δίνει το δικαίωμα να πω Γεωργαντά λαμόγιο και να είμαι ανώνυμος. Και λέω τώρα ότι ο Παραστατίδης π.χ. τα έπαιρνε ως νομάρχης ας πούμε. Και μετά γράφονται και άλλα σχόλια. Μετά πρέπει να κανει δηλωση και να πει δεν τα έπαιρνα. Και αντε και την κάνει. Τι θα πει ο κόσμος; Σε τι εξυπηρετεί μια τέτοια διαδικασία ή λειτουργία. Και κάτι για να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Όλοι ή τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία στο καζάνι βράζουμε. Όλοι μας δυσκολευόμαστε. Και την δικαιοσύνη την επιζητούμε όλοι μας άσχετα αν δεν ανταποκρίνεται στον βαθμό που θέλουμε στα καθήκοντα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν και δεν τον ψήφισα συμφωνώ με τον κ.Γεωργαντά και ειδικά στη φράση << Σε μια κοινωνία που χρειάζεται όσο τίποτε περισσότερο την αλλαγή των κατεστημένων δομών με τις οποίες ολιγάριθμα τμήματα πληθυσμού απομυζούν με χαριστικά προνόμια τον κόπο των πολλών, αποτελεί ακραίο συντηρητισμό η οχύρωση στο χθες, η εμμονή στην πολιτική του «μην θίγετε τα κακώς κείμενα».>> Αυτό εξάλλου αποδεικνύει και η μη ψήφιση του άρθρου 4 στην σημερινή ψηφοφορία στη βουλή για το Νομοσχέδιο των αποκρατικοποιήσεων.Είναι δυνατόν να χάσουν τα προνόμιά τους κάποιες συντεχνίες που έχουν ισχυρή εκπροσώπηση στη βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γιωργαντακο απεκτησες κ συ ιδεες κ αξιες. αλλα τι περιμενεις? οταν ψοφησουν τα αλογα εχουν τιμη τα γαιδουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλό αυτό, τα άλογα ποιοί είναι; για τα γαϊδούρια κάπου πάει το μυαλό μας

      Διαγραφή
  19. Απαντήσεις
    1. Βαξεβάνη εσύ είσαι; έλα μην κρύβεσαι, θες να αυξήσεις τις πωλήσεις στο Κιλκίς ε;

      Διαγραφή
  20. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο 1325 ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HOTDOG ΣΕΛΙΔΑ 47.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας το δίαβασε δε μας νοιάζει είναι δεν είναι στη λίστα δεν εχει νόημα έτσι κι αλλιώς κυβερνητικά συμφέροντα εξυπηρετεί και το συμφέρον του και τίποτα άλλο,τέτοιοι άνθρωποι να πάνε σπίτια τους αρκετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.