Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν χθες (20.08.2012) απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 16 ετών και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 23 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Αρχικά, στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, συνελήφθη ο 16χρονος διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε (2,2) γραμμάρια κάνναβης η οποία αποτελούσε υπόλοιπο από ποσότητα, που είχε προμηθευτεί την προηγούμενη ημέρα από τον 23χρονο υπήκοο Αλβανίας έναντι χρηματικού ποσού.
Στη συνέχεια, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο υπηκόους Αλβανίας, ενώ στην κατοχή τους καθώς και στην οικία του 18χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν (12,8) γραμμάρια κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.